REPLICA ONLINE CONSTANTA

3.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
3.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Bruce Springsteen: ''În ultimii cinci ani am făcut unele dintre cele mai bune lucruri''

Bruce Springsteen: ''În ultimii cinci ani am făcut unele dintre cele mai bune lucruri''

Replica API 19 octombrie 2019 | 00:00 413

Bruce Springsteen

Muzicianul Bruce Springsteen a declarat, la o lună după ce a împlinit vârsta de 70 de ani, că a obţinut unele dintre cele mai importante reuşite profesionale în ultimii cinci ani, relatează vineri Press Association.

În ultimii ani, cântăreţul american a reuşit să se claseze pe primul loc în clasamente din Statele Unite cu albumul ''High Hopes'', a evoluat pe Broadway într-o serie de concerte solo şi a lansat o carte autobiografică, ''Born To Run''.

Artistul a declarat într-un interviu acordat BBC Radio 6 Music că a fost ''norocos'' să descopere un al doilea val, după vârsta de 60 de ani. ''La 70, apreciezi vitalitatea vieţii tale creative. Cred că am avut cinci ani în care am făcut unele dintre cele mai bune lucruri pe care le-am realizat vreodată. Ultimii cinci ani, cartea, piesa, filmul, albumul acesta, totul este foarte încântător'', a spus muzicianul.

''Oamenii care sunt unde mă aflu eu acum îşi pierd farmecul, îşi pierd interesul, nu poţi şti când vei mai scrie bine din nou. E un mister, dar eu continui să rămân foarte curios în legătură cu lumea, cu propriul meu talent şi unde pot ajunge, aşa că acest lucru te ţine în viaţă şi menţine destul de puternic focul creativ interior, aşa că sunt norocos'', a adăugat artistul.

Springsteen, supranumit de fani ''The Boss'', a participat de asemenea la regizarea unui film care însoţeşte cel mai recent album al său, ''Western Stars'', peliculă prezentată în premieră la Festivalul Internaţional de la Toronto din acest an.

Întrebat pentru ce album din discografia sa ar opta dacă ar fi nevoit să aleagă, lui Bruce Springsteen i-a fost greu să aleagă doar unul. ''E dificil, pentru că oscilez între două, dar s-ar putea să aleg 'Nebraska'. Producţia lui m-a costat 1.000 de dolari, cu un aparat de înregistrare care era aproape cât coperta albumului. Dar a fost un moment special, să ştiţi. Dacă ar fi să aleg un album rock, probabil că aş lua 'Born To Run''', a recunoscut el.

Springsteen a dezvăluit totodată şi cum reuşeşte să se menţină în formă. ''Nu alerg. Nu mai pot alerga. Dar merg foarte repede şi în general am grijă de mine destul de bine, cu alimentaţia şi puţin exerciţiu fizic'', a spus muzicianul. AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920