REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Bruce Willis: cum a ajuns să se bâlbâie şi să îşi piardă auzul. Dramele care i-au încercat viaţa cunoscutului actor

Bruce Willis: cum a ajuns să se bâlbâie şi să îşi piardă auzul. Dramele care i-au încercat viaţa cunoscutului actor

Replica API 3 iunie 2020 | 00:00 1158

Unul dintre cei mai populari actori de acţiune, Bruce Willis, a sărbătorit recent 65 de ani, dar femeile din întreaga lume continuă să-l adore. Cele care continuă să şi-l dispute sunt fosta sa soţie, Demi Moore, cu care are trei fiice, şi Emma Heming, care este cu 24 de ani mai tânără decât el, şi care i-a dăruit două fiice, scrie okmagazine.ro.

Povestea lui de viaţă este uimitoare, dar să începem cu începutul.

Bruce Willis

Micul Bruce s-a născut acum 65 de ani în Germania. Mama lui avea origini germane, iar tatăl său era un american cu rădăcini europene, care lucra în armată. Familia s-a mutat în SUA la scurt timp după naşterea lui Bruce, iar el a crescut în New Jersey. Cu toate acestea, fericirea conjugală a părinţilor săi nu a durat mult, aşa că ruptura s-a produs. Bruce a fost atât de marcat de despărţirea lor încât a suferit un şoc şi a început să se bâlbâie.

Bruce Willis şi Demi Moore

Ceea ce l-a ajutat cel mai mult în acele vremuri au fost cursurile de actorie, dar şi spectacolele pe care le susţinea în faţa publicului. Bruce a lucrat ca animator în cafenele şi baruri înainte de a da lovitura la Hollywood. Epoca de aur a carierei sale de actorie a început în anii '80 şi a continuat în anii '90.

Unul dintre filmele care l-au făcut celebru a fost „Die Hard”, dar este mai puţin cunoscut faptul că, în timpul filmărilor, a obţinut o pierdere auditivă gravă, dar asta nu l-a împedicat să continue. Willis face totul pentru producţiile în care apare, iar dovada este „Al şaselea simţ”. Willis a învăţat să scrie cu mâna dreaptă pentru rolul lui Malcolm Crowe, deşi este stângaci.

Bruce Willis şi Demi Moore

Bruce Willis a cunoscut-o pe Demi Moore în 1987 şi s-a îndrăgostit de ea la prima vedere.

S-au căsătorit şi au avut trei fiice - Tallulah, Scout şi Rumer. Dar, cum se întâmplă adesea la Hollywood, dragostea lor s-a uzat, aşa că au decis că divorţul este cea mai bună opţiune pentru ei. Demi a dezvăluit că Bruce nu era interesat de căsătorie. Totuşi, au rămas însă prieteni şi şi-au crescut împreună fiicele.

Bruce Willis şi Emma Heming

Bruce este căsătorit acum cu modelul şi actriţa Emma Heming. Cei doi au două fiice, Evelin şi Mabel.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367