REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Bruce Willis nu se lasă doborât de boală! Imaginile emoționante prin care i-a cucerit pe fani

Bruce Willis nu se lasă doborât de boală! Imaginile emoționante prin care i-a cucerit pe fani

Replica API 20 august 2022 | 13:15 1036

Bruce Willis și-a încheiat cariera acum câteva luni după ce a fost diagnosticat cu afazie. Chiar dacă se confruntă cu o afecțiune gravă, faimosul actor din „Die Hard” continuă să-și încânte fanii. Soția lui a făcut public un clip superb, iar imaginile au devenit virale.

Bruce Willis

La doar câteva luni după ce a anunțat că renunță la actorie din cauza bolii cu care se confruntă, Bruce Willis și-a emoționat admiratorii arătându-le un talent ascuns, scrie click.ro.

În vârstă de 67 de ani, actorul din „12 Monkeys” și „Pulp Fiction”, a fost filmat în timp ce cânta la muzicuță. Îmbrăcat în blugi și într-o cămașă cu carouri, Bruce Willis stă pe scări și este acompaniat la chitara și voce de muzicianul Derek Richards Thomas.

„Talentul lor vorbește de la sine”, a scris soția actorului, Emma Heming Willis, în dreptul postării de pe pagina de Instagram.

Bruce Willis, moment superb! Uite cum și-a cucerit fanii

„Mă bucur să-l văd sănătos!”, „Ce emoționant!, „Se pricepe de minune!”, „E foarte talentat”, „Ce bine că se bucură de viață!”, au scris fanii pe rețeaua de socializare.

Imaginile emoționante vin la câteva săptămâni după ce Bruce Wiliis a fost văzut dansând alături de fiica cea mare, Mabel. În clipul apărut pe internet, actorul încearcă într-un mod simpatic să imite mișcările tinerei.

Și acest clip a fost savurat de fani, care se bucură să-l vadă într-o dispoziție bună pe actor, după vestea tristă pe care a primit-o. Bruce Willis suferă de afazie, o boală ce afectează capacitatea de a comunica.

Afazia este o tulburare de limbaj cauzată de leziuni cerebrale. Cel mai adesea, acestea rezultă dintr-un accident cerebrovascular (ACV) sau un traumatism cranian. În urma acestui diagnostic, starul filmelor „Greu de ucis” a anunțat în primăvară că se lasă de actorie.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102