REPLICA ONLINE CONSTANTA

22° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
22° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Bryan Adams va lansa un album de fotografie cu portrete ale unor vânzători ambulanţi ai publicaţiei ''Big Issue''

Bryan Adams va lansa un album de fotografie cu portrete ale unor vânzători ambulanţi ai publicaţiei ''Big Issue''

Replica API 23 aprilie 2019 | 00:00 363

Bryan Adams

Muzicianul Bryan Adams va lansa un album de fotografie cu portrete emoţionante ale unor vânzători stradali din Londra ai publicaţiei ''Big Issue'', relatează luni Press Association.

Conceptul s-a concretizat după ce rockerul canadian a fost abordat în 2011 de Trudie Styler, editor colaborator al publicaţiei, care i-a propus lui Adams să relateze în imagini povestea vânzătorilor ambulanţi fără adăpost.

Proiectul l-a determinat pe Adams, devenit cunoscut pe plan internaţional datorită unor hituri precum ''Run To You'', ''Summer of '69'' şi ''(Everything I Do) I Do It For You'', să abordeze mai îndeaproape problema persoanelor fără adăpost.

Eforturile sale s-au concretizat în albumul ''Homeless'', care conţine 84 de imagini ale unor vânzători stradali ai publicaţiei ''Big Issue'', iar veniturile obţinute vor fi folosite de revistă în scopuri caritabile.

''Fotografiile pe care le-am făcut celor care trăiesc în condiţii grele pe străzile Londrei scot în evidenţă un lucru ce nu poate evitat, o problemă care există în aproape fiecare oraş din lume: prea multe persoane sunt ignorate şi nu au mijloace prin care să-şi asigure un acoperiş deasupra capului'', a subliniat Adams, în vârstă de 59 de ani.

''Mulţumesc lui Dumnezeu pentru organizaţii precum 'Big Issue' din Marea Britanie, care oferă susţinerea de care persoanele fără adăpost au nevoie pentru a se repune pe picioare. Ei îi ajută pe vânzători să îşi câştige traiul în mod independent comercializând reviste pe străzi şi multe persoane, unele care apar în această carte, au reuşit să supravieţuiască datorită acestui fapt. Problema persoanelor fără adăpost este răspândită şi prea semnificativă pentru a fi ignorată'', a adăugat muzicianul.

''Aceşti oameni şi-au pierdut reperele şi au nevoie de înţelegerea, compasiunea şi ajutorul nostru'', a precizat Adams.

''Big Issue'' este o publicaţie săptămânală de divertisment şi actualitate care le oferă posibilitatea vânzătorilor săi - deseori persoane fără adăpost sau din categorii vulnerabile - să îşi câştige traiul în mod legal. Vânzătorii cumpără un exemplar cu 1,25 lire şi îl vând cu 2,50 lire, iar diferenţa rămâne în posesia lor.

AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369