REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Bryan Cranston, protagonist al serialului "Breaking Bad", s-a vindecat de COVID-19 şi a donat plasmă

Bryan Cranston, protagonist al serialului "Breaking Bad", s-a vindecat de COVID-19 şi a donat plasmă

Replica API 1 august 2020 | 00:00 1203

Actorul american Bryan Cranston, protagonist al serialului de televiziune "Breaking Bad" şi al filmului "Trumbo", a dezvăluit joi prin intermediul unui mesaj video publicat pe Instagram că a contractat noul coronavirus şi că, după ce s-a vindecat de COVID-19, a donat plasmă pentru a ajuta programele de cercetare din domeniul medical, informează site-ul revistei Variety, citat de Agerpres.

Bryan Cranston

Bryan Cranston a făcut anunţul într-un videoclip de două minute, în care le-a explicat admiratorilor lui de pe această reţea de socializare procesul prin care persoanele interesate pot să doneze plasmă la UCLA Blood and Platelet Center.

"Vreau să vă anunţ că am avut COVID-19 în urmă cu puţin timp. Am fost foarte norocos, am avut simptome foarte uşoare. Aşadar, m-am gândit că poate era posibil să fac ceva şi m-am înscris într-un program la UCLA Blood and Platelet Center, în speranţa că donarea de plasmă va putea să îi ajute pe alţi oameni", a declarat actorul american.

Într-un text care însoţeşte acel mesaj video, Bryan Cranston a relatat că simptomele sale au inclus "o uşoară durere de cap, o senzaţie de apăsare în zona pieptului şi pierderea mirosului şi a gustului".

Cu ajutorul unui infirmier de la UCLA, al cărui prenume este Ron, starul american a donat 840 de mililitri de plasmă unor programe de cercetări medicale ce vizează noul coronavirus şi a spus că intenţionează să doneze în curând plasmă pentru a doua oară.

Bryan Cranston i-a încurajat pe admiratorii lui de pe Instagram să doneze şi ei plasmă dacă au avut COVID-19, dezvăluind că întregul proces de recoltare durează doar o oră.

"Am fost destul de strict în respectarea protocoalelor medicale şi cu toate acestea... am contractat virusul. Da. Sună descurajant acum, când peste 150.000 de americani au murit din cauza acestui virus. Eu am fost unul dintre cei norocoşi. Sunt recunoscător pentru asta şi vă îndemn şi pe voi să continuaţi să purtaţi mască, să continuaţi să vă spălaţi pe mâini şi să respectaţi distanţarea socială. Putem să învingem virusul - însă numai dacă respectăm regulile împreună", a mai scris starul american în acelaşi text online.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614