REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
13.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Bryan Cranston şi Aaron Paul donează în beneficiul barmanilor rămaşi fără slujbe din cauza pandemiei

Bryan Cranston şi Aaron Paul donează în beneficiul barmanilor rămaşi fără slujbe din cauza pandemiei

Replica API 27 martie 2020 | 00:00 847

Bryan Cranston şi Aaron Paul

Bryan Cranston şi Aaron Paul urmează exemplul actorului Ryan Reynolds şi promit să susţină barmanii care au rămas fără locuri de muncă din cauza pandemiei de coronavirus, informează Press Association, citată de Agerpres.

Actorul hollywoodian Ryan Reynolds a anunţat că va dona 30% din încasările obţinute de Aviation Gin, compania producătoare de gin pe care o deţine, în beneficiul angajaţilor din baruri până pe 1 mai.

Bryan Cranston şi Aaron Paul, colegi de distribuţie în serialul ''Breaking Bad'', şi-au lansat propriul brand producător de mescal în 2019 şi au promis că vor urma exemplul lui Ryan Reynolds.

"Ce idee bună @vancityreynolds, haide să contribuim cu toţii'', a spus Paul, interpretul personajului Jesse Pinkman din serialul ''Breaking Bad''.

Actorul a confirmat că 30% din încasările Dos Hombres Mezcal vor fi donate către Asociaţia Barmanilor din Statele Unite până pe 1 mai.

"Încurajăm toate celelalte branduri să facă la fel. Indiferent care este băutura voastră preferată, să ridicăm cu toţii un pahar ca să contribuim la 'aplatizarea curbei'", a adăugat Paul.

"Vă rog să beţi responsabil fără să fiţi în compania niciunuia dintre prietenii voştri apropiaţi... pentru o vreme".

Barurile şi restaurantele din unele state americane s-au închis, în cadrul unei serii de măsuri de contracarare a răspândirii virusului.

Barmanii se află printre persoanele care şi-au pierdut slujbele în urma restricţiilor aplicate inclusiv în California şi New York.

Arnold Schwarzenegger, fost guvernator al statului California şi star la Hollywood, a promis o donaţie de un milion de dolari către un fondul umanitar destinat combaterii noului coronavirus.

Actorul de origine austriacă a distribuit pe reţelele de socializare un link către o campanie intitulată Frontline Responders Fund, iniţiată pe platforma de crowdfunding GoFundMe, care are drept obiectiv colectarea a cinci milioane de dolari pentru achiziţionarea de echipamente medicale destinate spitalelor.

"Nu am crezut niciodată că trebuie să stai pe canapea şi să te plângi cât de grea este situaţia, cred că trebuie să ne aducem cu toţii contribuţia, ca să facem lucrurile să meargă mai bine'', a spus starul de cinema.

"Este o modalitate simplă de a ne proteja eroii din linia întâi aflaţi în spitale şi sunt mândru să fac parte din această campanie. Am donat un milion de dolari şi sper că toţi cei care aveţi posibilitatea veţi face un pas în faţă pentru a-i sprijni pe aceşti eroi".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614