REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
13.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

BUBUIE un nou scandal: un lider din Scoția îl acuză pe Trump că și-a spălat banii prin terenurile de golf

BUBUIE un nou scandal: un lider din Scoția îl acuză pe Trump că și-a spălat banii prin terenurile de golf

Replica API 28 februarie 2020 | 00:00 195

Premierul Scoției, Nicola Sturgeon, a fost îndemnat să folosească declarații de avere pentru a investiga modul în care președintele american Donald Trump a plătit pentru terenurile sale de golf, informează BBC.

Patrick Harvie, unul dintre liderii Partidului Verde (Scottish Greens) din Scoția, a declarat că Congresul Statelor Unite ar fi primit informații privind un posibil caz de spălare de bani, în care ar fi implicate și unele afaceri ale președintelui Donald Trump.

Harvie susține că există „mari semne de întrebare” privind afacerile lui Trump din Scoția. Unul dintre fiii președintelui, Eric, a reacționat și a spus că afirmațiile nu au „niciun temei”. Eric Trump l-a acuzat pe politicianul scoțian că face „afirmații dezgustătoare”, acestea fiind „periculoase, iresponsabile și nedemne de un membru al Parlamentului scoțian”.

Totodată, Eric Trump a mai spus că politicianul a dat dovadă de „dușmănie față de Organizația Trump”, despre care a mai spus că a „investit sute de milioane de dolari în Scoția și a creat mii de locuri de muncă”.

Donald Trump și-a deschis controversatul teren de golf în Aberdeenshire în 2012, înainte să cumpere și terenul de golf din Turnberry în 2014. În cel din urmă, reprezentați ai lui Trump susțin că președintele american ar fi investit în jur de 150 de milioane de dolari în primii doi ani de la achiziție.

În cadrul unei investigații a Camerei Reprezentanților din SUA, privind posibile legături între Donald Trump și Rusia, ar fi fost oferite informații despre folosirea terenului de golf Turnberry drept paravan pentru operațiuni de spălare a banilor.

Președintele SUA a negat vehement acuzațiile, conform știripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
L a gasit Soros pe alt "cacacios" sa scorneasca ceva ,pana acum unde a fost?era in coma?Partidul verde Scotia... prieteni cu Epstein si Prince Andrew?cati din Partidul Verde Scotia au vizitat insula lui Epstein?CE TUPEU ARE FOSILA GEORGICA SOROS SI CACATU DE COPIL ALEXANDER!
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369