REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
12.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Bucata de parc dintre City Park Mall şi lac a devenit PARCARE BETONATĂ PERMANENTĂ?!

Bucata de parc dintre City Park Mall şi lac a devenit PARCARE BETONATĂ PERMANENTĂ?!

Replica API 20 martie 2017 | 09:15 1125

RECLAMAŢIE:

RECLAMAŢIE:

Zona Lacului Tăbăcărie a fost “măcelărită” de construcțiile masive de imobile! Cel mai faimos este City Park Mall care a semănat indignare între constănțeni încă de la primele etape ale construirii. Chiar și-așa, din anul 2016 centrul comercial funcționează într-un corp extins și modern. De asemenea, au fost amenajate și noi parcări. Pe timpul lucrărilor de extindere însă, zona din spatele clădirii către Lacul Tăbăcărie devenise parcare pentru cei care-l frecventau. Chiar dacă lucrările s-au încheiat încă de anul trecut, nici în prezent parcarea provizorie nu a fost desființată. Fapt ce-i revoltă pe oameni!

Zilele trecute un constănțean sesiza autoritatea locală privind zona din spatele celebrului City Park Mall, unde o parcare care s-a creat provizoriu ar trebui eliminată. “Când reapare bucata de parc dintre City Park Mall și lacul Tăbăcărie, cu spațiu verde amenajat anterior extinderii centrului comercial? Au betonat-o cu titlu de parcare provizorie pe durata șantierului de extindere, dar lucrările s-au terminat de mult. Este inacceptabil să ieși din mall spre lac și să te lovești de mașini parcate. Noua parcare a mallului este arhisuficientă, chiar nu este nevoie să parchezi și pe malul lacului”, a precizat acesta. Totuși, veștile autorităților locale sunt bune!

“Terenul constituie domeniu privat şi nu deținem informații privitoare la amenajarea parcării sau dezafectarea ei. Însă, i-am contactat telefonic și în primăvara 2017 vor proceda la dezafectarea parcării și repararea spațiului verde”, au transmis reprezentanții Primăriei Constanța. Până la rezolvarea efectivă a problemei, oamenii vor fi nevoiți să facă salom printre autoturisme.

Diana NEAȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mazare la puscarie
0
0
Directoarea de la city mall ,Maxim se lauda ca este sefa orasului si nimeni nu o poate deranja.O zdreanta pitica care crede ca mai merge mult cu spaga.
1
0
Pulimea vrea mall. Parcul trebuie ras si extins.
0
0
cum a ajuns suprafata parcului domeniu public in domeniu privat adica al mall ului??? dati i ba si lacul in privat ca de, se poate, nu?
2
0
Stirea anului..este DOMENIU PRIVAT. . Acesta ar fi trebuit sa fie titlul!
1
3
E buna parcarea aia acolo, mereu sunt pline parcarile din subteran
2
2
multumim raducule ...
3
0
Voi ati votat psd. Luati si inghititi.
3
3
In cat timp se darama City mall daca folosim 10 buldozere?
9
4
Jos MAFIA. Jos Ciuma Rosie.
9
4
Cum o sa faca din nou parc acolo in conditiile in care zilele trecute era santier in zona aia? Refac terasa sau o maresc? nu stiu - ideea e ca erau mormane de pamant pe care trebuia sa le ocolesti ca sa intri in Mall
2
2
totul este mosia lui mazarel
6
1
terenul constituie domeniu privat ? da ? de unde ? de cand ? nu se sesizeaza nimeni ? pai in curand incepe nebunia cu constructia vilelor ! sa te tii atunci ! adio parc !
12
1
parcarea trebuie desfiintata imediat, sunt suficiente locuri de parcare la mall, nesimtitii care vor sa se plimbe prin parc sa parcheze in alta parte
11
4
Planul este probabil sa ocupe tot parcul,iar suprafata lacului sa fie astupata si betonata!Aveti putintica rabdare!Biserica din parc va ajunge sa fie situata intre intre vreo cafenea si un magazin de imbracaminte.Multumim Mazare si Fagadau!
19
5

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369