REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Bucătăria firmei care asigură hrana pentru două clinici şi o grădiniţă a fost redeschisă

Bucătăria firmei care asigură hrana pentru două clinici şi o grădiniţă a fost redeschisă

Replica API 22 septembrie 2017 | 00:00 192

Comisarii de la Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa (CJPC) au continuat seria acțiunilor de control la malul mării! Astfel, ei au desfășurat o acțiune de control și la societatea care asigură mâncarea pentru două clinici medicale (Euromaterna și Ovidius Clinical Hospital), dar și către grădinița Iq, din municipiul Constanța. Bucătăria firmei de catering, spun comisarii, a prezentat mai multe nereguli, fiind vorba de lipsa zonei de pregătire, depozitare deficitară (detergenți lângă alimente) etc.

A doua zi după control, joi, 21 septembrie, reprezentanţii firmei s-au conformat şi au pus totul în ordine: „În urma ultimului control, am remediat toate deficienţele constatate de către organele de control. Am mai făcut o igienizare şi am reorganizat spaţiul de depozitare. Încercăm să oferim servicii bune din toate punctele de vedere, încercând să păstrăm curăţenia şi ordinea în unitatea noastră, folosind produse de bună calitate în prepararea alimentelor deoarece ne respectăm clienţii şi încercăm să mulţumim şi cele mai exigente aşteptări. Fiind într-un proces continuu de modernizare, amenajăm un spaţiu în care să funcţioneze o nouă bucătărie, probabil şi mai dotată decât aceasta în care funcţionăm în prezent”, a precizat Ion Ciote, administratorul SC Blanc Leader SRL.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dar pe aia care asigura hrana la spitalele din Medgidia, Harsova, Cernavoda si Mangalia, cand ii verifica OPC?
3
0
Sa obligi cipanii sa investeasca, asta deja e cruzime mai OPC-ule.
7
0
Dar angajatii nu ii verificati, plata la negru la greu.
7
0
Am inteles ! Ati facut igienizarea in urma controlului altfel mergeati inainte in mizerie , incercati sa oferiti servicii bune ? Sinteti obligati nu treb sa incercati ! Cuvintele poate si incercam treb sa dispara din vocabularul dvs ! Sinteti obligati prin autorizatia care vi sa acordat asta in cazul in care aveti bun simt ptr ca oferiti hrana bolnavilor si copiilor din gradinita si ridicati bani grei !
7
0
Ion Ciote administrator la o firma de preparat hraana pentru bolnavi ??? Doamne in ce tara traim ???
7
0
trebuia sa vina OPC-ul sa va puna la curatenie ? jeguri de patroni nenorociti care va imbogatiti pe spinarea noastra si asa bolnavi de sistem.La puscarie cu voi !
9
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218