REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
23.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

BUCĂTĂRII ÎMPUŢITE! Din jegul acesta serviţi mâncarea pe litoral! OPC a închis 50 de localuri din Mamaia şi Eforie

BUCĂTĂRII ÎMPUŢITE! Din jegul acesta serviţi mâncarea pe litoral! OPC a închis 50 de localuri din Mamaia şi Eforie

Replica API 6 iulie 2018 | 00:56 510

Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa a închis 50 de unităţi de alimentaţie publică într-o săptămână. Verificările în bucătăriile localurilor de pe litoral au scos la iveală deficienţe care nu mai permiteau funcţionarea!

Localurile ar putea fi redeschise, a subliniat şeful CJPC, Horia Constantinescu, numai după ce remediază problemele descoperite!

Ca exemple, într-o bucătărie a fost găsită mâncare cu mucegai, iar în alta muşte pe o farfurie unde se aflau felii de lămâie! Multe dintre bucătăriile cu probleme au fost descoperite în Eforie, LA TOATE DUGHENELE DE PE FALEZĂ, dar şi în staţiunea Mamaia. Mai exact, zonele verificate au fost: Mamaia Nord, Cazino, Cleopatra; Eforie Nord - faleza Belona şi Eforie Sud - Cazino, plajă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa fie inchise toate care nu respecta legea si amenzi maxime, doar asa se va reusi
2
0
Horica, nu te mai agita l, ca nu te pun prefect! Te astept la Neversea.
1
2
H futei in gura si ardei la buzunare
1
1
pentru aia care se kk pe ei ca sunt privati si injura bugetarii, uite ce servicii ofera si prvatii !!!
3
1
Cand se duce controlul la Sabroso ?
3
0
La City nu ajungi primare
4
0
De ce nu ai reclamat pe loc ?
4
0
A gasit muste pe o farfurie cu lamaie..dughene din eforie.. Dupa cum.spun cei care cunosc personajul, astea toate sunt praf n ochi aruncat de tovarasul miron constantinescu, daca l ati cunoaste intra devar, o sa va dati seama cam ce personaj sinistru este. Dar, sa fim si corecti, macar nu si ia salariu degeaba.Ca nu are nevoie de el este altceva, intr o zi o sa apara si DNA ul pe la.Bonton stati fara grija
5
1
Ar fi bine sa se dea si numele restaurantelor
14
2
La adivin fratilor...jale
11
1
Cipanizatorul ar trebui sa-si aplece mai mult atentia asupra Mamaiei.Dughenizarea e in floare.
5
3
nu merg la City pentru ca spaga e mare ,iar la alte buticuri dau amenzi ca sa isi faca norma la fel ca politistii, simplu!suntem in Romania ,asa ca nu va astepati sa fie ceva corect si pentru cetatenii de rand!va suparati si va dati cu pumnul in cap ,la fel ca si pt. cei din parlament,la fel e si va fi si peste 50 de ani!
11
1
Tu n-ai vazut ca la toate dughenele si restaurantele se serveste peshte umplut? Adica necuratat de matze.
8
4
Ma doare la basca, Horica nu controleaza in Costinesti. La noi la pens Sandra, str Garii nr 4, facem la blat mancare pt turisti la comanda, si inca n-a murit nimeni.
6
4
Pe cand vor controla si marile lanturi de magazine si vor avea o surpriza cei de la OPC . Mancare stricate acolo unde se gateste si produse expirate . Eu nu spun ca nu sunt restaurante sau buticuri care incalca nepermis bunul simnt dar sa nu ii uitam si pe cei mari . Daca tot vrem sa fim serifi stelari , sa fim pana la capat nu doar cu cei care sunt mici .
7
2
Alooo DNA-ul,tovarasul constantinescu face pe nebunul doar cu cei care NU cotizeaza in bani,mese festive sau chiar produse, cu restul pe ei,pe mama lor,apropo BMW-ul ala de 100000 de euro numai zicem propretati si bani in banca pusi pe diverse rude din salariul de bugetar i-a facut??!
11
8
Idiotule,ai vrea sa mananci la restaurant si sa ajungi la spital?lasa-i sa-si faca treaba si nu mai comenta ca un prost.
25
5
La don corleone mi au dat peste imputit !!!! Sper sa mearga controlu si la ei
32
2
de ce dracu nu merge sa se puna pe capul alora de la City Park? Pentru tavane cazute peste CONSUMATORI, pentru parcari inselatoare pentru CONSUMATORI etc... Aaaaa... zmeul-pulii Constantinescu nu a barbatoi decat la buticari. La treusturi, mielusel. Le suge tata unica din fata!
20
8

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367