REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Buchetul de flori pentru selfie, de închiriat! Moda a ajuns şi la Constanţa

Buchetul de flori pentru selfie, de închiriat! Moda a ajuns şi la Constanţa

Replica API 15 aprilie 2017 | 00:00 1461

Doamnele și domnișoarele din Constanța țin foarte mult la imagine. Iar cum s-a viralizat un trend nou pe Internet, prin care o florărie din Chișinău oferea un serviciu special pentru cele care doresc să se fotografieze alături de un buchet imens de trandafiri, dar nu doreau să îl achiziționeze, ci doar să îl închirieze, am sunat la diverse florării din Constanța și ce am descoperit este mai mult sau mai puțin o surpriză. Unele florării au primit cereri pentru închiriere de buchete de flori pentru a se fotografia, însă serviciul oferit nu a fost așa intens mediatizat precum a făcut-o florăria din Republica Moldova.

Contactate telefonic, florăriile din Constanța erau conștiente de existența acestui interes ridicat al domnișoarelor de a se fotografia pentru conturile de socializare alături de flori, poate pentru a-l face pe partener gelos sau pentru a se lăuda pur și simplu, însă nu toate au onorat astfel de cereri. O florărie din Constanța a precizat pentru „Replica” că este conștientă de existența trendului, și chiar a primit astfel de cereri, dar nici nu se gândește să introducă în viitorul apropiat un astfel de serviciu.

„Am primit astfel de cereri, dar le-am refuzat. Dacă o să ne mai contacteze cineva pentru a ne solicita acest lucru, nu cred că vom onora. Nu are rost să pregătim un buchet de flori pentru 10 minute de fotografiere”, a precizat reprezentata unei florării de renume din oraș. O firmă de flori specializată în trandafiri a punctat clar că nu au avut astfel de cereri și nu vor să introducă astfel de promoții. „Viața unui fir de trandafir nu este îndelungată, așa că nu considerăm profitabilă o astfel de ofertă. Ne vom păstra scopul activității, mai precis vânzarea de buchete de flori. Nu am auzit, totuși, de această tendință, dar cred că anumite florării o să introducă și la noi”, a precizat o altă florărie din municipiul.

O altă firmă a precizat că a primit și chiar onorat astfel de cereri din partea reprezentatelor sexului frumos. Una dintre cele mai solicitate florării din municipiu a precizat că a primit și chiar onorat câteva solicitări de „împrumut pentru selfie”. „Da, am primit solicitări de la domnișoare. Desigur, nu au cerut 101 trandafiri, dar buchetele am dus pentru a se fotografia. Sumele nu erau foarte mari, iar unele doamne voiau să facă facă pozele doar pentru a le face geloase pe prietene. Totul e de imagini. Unele au și declarat că făceau pentru rețele să strângă like-uri. Probabil monetizau. Noi nu punem întrebări. Doar onorăm cerințele clientului”, a declarat reprezentantul unei florării.

Menționăm că totul a pornit după ce o florărie din Republica Moldova a postat pe o rețea de socializare o fotografie prin care prezentau oferta de închiriere pentru 10 minute a unui buchet de 101 trandafiri pentru 300 de lei. Ei menționau că alături de buchet, se pot fotografia într-un automobil de lux, iar pentru doar 50 de lei puteau adăuga cutii goale de telefoane, ceasuri sau parfumuri de firmă.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Iubesc mult mai mult C C pe A C !
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218