REPLICA ONLINE CONSTANTA

17° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Bucovală: „Nu înțeleg decizia anumitor directori. E ordin să se închidă școlile luni, se vor conforma”

Bucovală: „Nu înțeleg decizia anumitor directori. E ordin să se închidă școlile luni, se vor conforma”

Replica API 26 februarie 2018 | 00:10 449

Anunțul că școlile vor fi închise în cursul zilei de luni, 26 februarie, a împărțit județul în două. Comandamentul Județean pentru Situații de Urgență a fost convocat și activat începând de duminică și va fi menținut pe toată durată alertelor meteorologice emise de către ANM. În cadrul primei ședințe, s-a luat decizia, prin vocea președintelui acestui comandament, prefectul Ioan Albu, ca școlile să aibă cursurile suspendate.

Totuși, au existat mai multe discuții și mulți părinți reclamă că profesorii și directorii anumitor instituții de învățământ au punctat că nu au luat act de această decizie sau că au decis ei să țină instituțiile deschise.

Gabriela Bucovală, inspector șef la ISJ Constanța, a precizat că decizia trebuie respectată de toate instituțiile de învățământ din județ, atâta timp cât ordinul de suspendare vine de la o celulă de urgență. „Nu înțeleg decizia anumitor directori. Astăzi, s-a activat celula de urgență, iar președintele acesteia, prefectul Ioan Albu, a luat decizia să întrerupem orele mâine. La ședința de luni, vom analiza situația și vom vedea dacă este nevoie de prelungire. E ordin să se închisă școlile luni, iar toți directorii se vor conforma. A fost publicat anunțul comandamentului și pe forumul Inspectoratului, au fost anunțați profesorii”, a precizat inspectorul șef general.

C.C.

Vezi şi:

https://www.replicaonline.ro/scolile-din-constanta-inchise-luni-347005/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tu ai o problema cu invatamantul de cand erai repetent si frustrat asa-i?
0
0
Putzoii fatalai de azi, cacanarii de maine!!!
2
0
inteleg ca ma-ta nu te-a dat la scoala ca erai dobotoc si ni stiai sa te intorci , dar taci in mortii ma-tii si respecta o decizie data pt siguranta copiilor . DANE , ANIMALULE , SUNT COPII CARE AR FI TREBUIT SA MEARGA MULT PE JOS PRIN ZAPADA SI VANT DAR TU DACA NU AI COPII , ASTA E CU LIMBA NU AI PUTUT , TREBUIA SA APELEZI LA ALTUL ....SAU ALTII !
4
5
Ce fata de oaie proasta..
4
0
Adevarul e ca au si program incarcat , de 4 ore pe zi...si nici vacante nu au. Trebuia iar o mini vacanta!
5
12
Noroc cu prefectul. Incompetenta asta nu poate
7
6
Ce intrebare idioata ! Adica tu faci copii si ii trimiti la scoala pentru ca nu au cu cine sa stea nu ? I-ai facut pentru alocatie si pentru lapte si corn?
11
3
Comentati atata, dar banuiesc ca nu stiti ce inseamna pentru un copil, mai ales daca este si navetist, sa se trezeasca de dimineata la -7 grade, sa mai fie si viscol si sa trebuiasca sa ajunga in Constanta, unde iarasi pana la scoala sa mai suporte frigul din microbuze.
10
3
Gandirea psd-ista spune cam asa : ce atata scoala si invatatura,noi ciuma rosie avem nevoie de cat mai multi prosti.Altfel ,cine dracu ne mai voteaza?
16
7
Bun... se inchid scolile maine, dar cu cine lasam copiii?? S-a gsndit cineva cu cine sa lasam copiii dacs maine nu ii ducem la scoala?!?
6
16
Doamna Ovala...dvs nu intelegeti nimic, oricum
16
7
Frunte Ingusta are dreptate, ordinul nu se discuta.
14
6
Bagati teroarea in polulatie ca vine urgia lui Firea...oare de ce se face ataa zarva exact cand vrea lumea sa iasa in strada? Ciudat nu?
15
7
urata lumii, frustrata isj -ului, ai venit sa lasi cadre didactice fara norme o sa se rupa si craca pe care stai, sa vedem atunci cum o sa.ti fie!!!????
13
11
Sa li se duca acasa la copii laptele si cornul, unde-i lege, nu-i tocmeala !
10
4
Iar apare, tintiri-mintiri asta ?! Asta, decide pentru invatamamtul constantean !? Incredibil ! Ce fata de "tantita" are !!
22
7
Fruntea ingusta este un semn de competenta maxima! Se vede ca pe astia de ne conduc acum,i-a cam chinuit SFANTA SCOALA!
22
5
vaca esta e sefa la isj???????
22
11
Nu fi suparata ,urmeaza si demiterea ta. Prietenele directoare, foste inspectoare se folosesc de tine ,dar te sapa la greu.
19
5
Urraa toata saptamana, eu la scoala nu ma duc, stau acasa si ma fut, mai multe procente aduc!
7
15
Nu este vorba ca e ger in scoli...drumul elevului pana la scoala pe asa timp este periculos!!!
15
5
Ptr un pospai de zapada vreti sa inchid eu scoala ?.Eu nu inchid nicio scoala.Dragi copii va rog nu va luati dupa zvonuri.Va astept la scoala maine 26 Februarie 2018.
17
8
Scolile din mediul rural inteleg sa se inchida, ca sunt conditii mai grele, dar si in orase? Doar pentru ca e frig? nu va mai ninge abundent ca anul trecut in ianuarie de era toata Cta si nu numai sub nameti. Da putin un ger de 4 zile si doi fulgi si se inchid scolile in oras, ce penibil.
19
17
Ce fata are, parca este sora lui Halep! De fapt......
22
9
idee buna cum se anunta ca se anunta vreme urita zapada viscol este ok buna decizie
16
6
uraaaaaaa, toata saptamina !!!!
8
11

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218