REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
12.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Bucovală, REPUSĂ în funcția de Inspector Școlar General la Constanța

Bucovală, REPUSĂ în funcția de Inspector Școlar General la Constanța

Replica API 2 februarie 2018 | 10:03 283

Prin Ordinul de Ministru nr. 3157 din 1.02.2018, a fost repusă în funcția de Inspector Școlar General al Inspectoratului Școlar Județean Constanța Zoia-Gabriela Bucovală. Detașarea în interesul învățământului în funcția de Inspector Școlar General al Inspectoratului Școlar Județean Constanța a lui Petrică Miu a încetat prin Ordinul de Ministru nr. 3156 din 1.02.2018.

De precizat este faptul că decizia Curții de Apel din data de 29 ianuarie, prin care se anulează Ordinul nr. 4699/18.08.2017 emis de Ministerul Educației Naționale, este executorie. Din această cauză, la ISJ Constanța au ajuns cele două ordine, cel de revocare a fostului inspector Petrică Miu, și cel de repunere în funcție a Gabrielei Bucovală. Ministerul poate depune, totuși, recurs în cinci zile.

Gabriela Bucovală a intrat direct în pâine, ea participând deja la activitățile programate. „Am venit aici de o oră, am preluat și acum merg la o videoconferință, căci așa era programul. Urmează să evaluez situația, să văd ce s-a întâmplat în tot acest timp, pentru a putea emite anumite păreri și să-mi trasez direcțile de acțiune pentru perioada următoare, care este extrem de aglomerată. În decembrie și ianuarie, este o perioadă de termen limită pentru diverse lucruri, cum ar fi rețea școlară, plan de școlarizare. Trebuie să văd dacă s-au realizat. De săptămâna viitoare, vin unitățile școlare cu proiectele de încadrare pentru anul școlar următor. Toate sunt dependente, sunt înlănțuite și nu se poate trece la pasul următor, dacă un anume pas nu a fost făcut corect sau deloc”, a declarat pentru „Replica” Gabriela Bucovală.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
DE CE NU ARE FRUNTE DELOC? Stiti ce se spune deapre oamenii cu frunte ingusta, nu?
1
0
cu toti machidonii din deconcentrate!!!
2
0
Poza reflecta numele
2
1
taranul bolsevic de muiu iar si-a luat-o pe coaja...cat de prost sa fii sa te intorci iar la madgearu cand marcu intra in functie.mare dobitoc comunistul asta bolsevic
1
1
Eram prea ocupat cu filmarile si de aceea am neglijat postul de inspector general.Tin sa anunt publicul interesat ca particip la filmarile peliculei ,,Dansand cu lupii" in regie Facebook. Precizez ca am speriat toate javrele
5
3
Cert este ca makidonii, dupa generatii care au stat la curul oii, vor musai o functie. Persoana din imagine debordeaza de inteligenta, ca majoritatea celor din neamul ei care nu a mai putut dormii de cand dansa a luat un flit temporar din....functie, actiunile ei fiind impresionante. Nu degeaba se spune ca oamenii cu fruntea lata sunt f inteligenti. In cazul de fata, alte comentarii sunt de prisos......
10
2
O profesionista, o matematiciana de exceptie.
0
8
O femeie limitat in gandire, un caracter mic, o fixista.
8
0
Mai Gabi , curata cladirea aia de rozatoarele de la PSD-ALDE ! Ca idee , nici aia de la PNL-PMP nu sunt mai grozavi ...
2
3
traiasca republica cipaneasca Constanta
12
2
Incredibil !!?? Iar apare "JOITA asta" ?! Da, asa arata invatamantul la C-ta privind aceasta madama......
17
0
de proasta are!
15
2
Cred k a facut crize pe acolo si a plins la taticu.Ce sa vezi I-au dat iar jucaria.
13
0
Cind privesti aceasta doamna iti dai seama cum arata invatamintul romanesc.
16
1
Miulica imi pare rau de tine tata! eu team pus acolo ca asa mi a zis Dragnea dar am plecat si eu si nu mai pot sa am grija de tine. am crezut ca esti mai de soi dar esti mai prost ca mine. ai facut prea multe ilegalitati cu gasca ta de lingai si oportunisti. poate data viitoare cand are nevoie partidu de un prost te mai cautam desi esti prea prost si vorbesti cam multe ca e facute de tine si de fapt tu te plimbai cu robertutza prin judet. lasa ca va intalniti voi in cuibusorul vostru de nebunii. nu ai fost o greseala ci o eroare!
7
6
O decizie corecta a Ministerului care a demis inspectori generali doar pe criterii politice, fara a avea o fundamentare adecvata. Faptul ca Bucovala se ascunde sub umbrela unui examen -care stie toate lumea in ce conditii a fost promovat- nu o face cu nimic mai profesionista decat Miu. Probabil va urma readucerea machidonimii la putere in ISJ si continuarea matrapazlacurilor intrerupte de fostul general. Ne meritam soarta. Asta vrem, asta avem.
18
7
Behehe behehe toate oile...la custanta de nu esti machidon nu existi...armanlu nu chiari
19
2
Cand ne spune doamna inspector ce parere are despre obligativitatea de a purta costum national in scoli? Dar despre practicarea generalizata a prozelitismului prin scoli.
7
3
In sfarsit ceva corect in Romania
5
15
corect,s-a facut dreptate.DL inspector daca isi doreste postul sa -l obtina prin concurs
4
16

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614