REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Bucureștean fără permis, prins de Poliția Locală la volanul unei mașini! VIDEO

Bucureștean fără permis, prins de Poliția Locală la volanul unei mașini! VIDEO

Replica API 13 februarie 2019 | 02:14 474

Un bucureștean de 32 de ani, care avea permisul auto suspendat, s-a ales cu un dosar penal după ce a fost depistat de Poliția Locală din Constanța, la volanul unui autoturism.

Marți, 12 februarie a.c., în timp ce patrulau prin oraș, în cadrul unei acțiuni privind menținerea siguranței și fluidizarea traficului rutier, echipajul Direcției Generale Poliția Locală Constanța a observat un autoturism oprit neregulamentar pe strada Căpitan Dobrilă Eugeniu. În urma verificărilor, polițiștii locali au constatat că bărbatul care se afla la volan, un bucureștean de 32 de ani, avea permisul de conducere expirat. Ulterior, bărbatul a recunoscut că a condus autoturismul respectiv, pe străzile din Constanța. Acesta a fost condus la sediul Direcției Generale Poliția Locală Constanța, unde s-au întocmit actele premergătoare în vederea sesizării și predării instituției abilitate pentru demararea cercetării sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “Conducerea unui vehicul fără permis de conducere“ așa cum este prevăzută în dispozițiile articolului 335 alin.2 din Codul Penal și încadrată la categoria “Infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice”.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Hahaha.... Poltia locala opreste masini in trafic? Interesant... D Astept acest moment...
2
1
ce treaba are politia locala cu permisul de conducere. Cel mult ii arati buletinul si bafta.
2
2
Si-au cam luat-o in cap gardienii publici: merg cu girofarele pornite desi in codul rutier nu specifica ceva de ei deci e ilegal,cer permise la control,opresc masini ...etc.Oameni buni treziti-va si dati-le peste nas la analfabeti. De cand politia locala iti cere permisul de conducere??
4
2
si alta faza daca masina era oprita de unde stia politia locala ca a condus acel individ , poate a conndus altcineva masina , in instanta sa mearga ... uneori politia locala are anumite abuzuri neconforme
0
0
Avea permisul suspendat nu expirat
0
1
daca era oprit... adica nu in trafic, e abuz. dar e ceva obisnuit la gardienii publici locali Constanta
5
2
Ce treaba are politia locala cu permisul?
4
2
Sa suga p... u... la analfabetii de la pulitia locala...
7
5
In filmare se spune ca permisul este suspendat , in articol ca e expirat , cum e pana la urma ? Daca e suspendat e infractiune ,iar daca e doar expirat e contraventie.
4
0
Conducerea unui autovehicul cu permisul expirat este contraventie! Dar da bine ca titlu sa-i mai ridicati putin in slavi pe cei de la locala!
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108