REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Bucureştean încarcerat: a băgat un vârstnic în spital

Bucureştean încarcerat: a băgat un vârstnic în spital

Replica API 27 octombrie 2014 | 00:07 174

Beat şi cu permisul suspendat, a fugit de la locul accidentului

Beat şi cu permisul suspendat, a fugit de la locul accidentului

Un bucureştean a fost reţinut de poliţişti după s-a urcat băut la volanul unui camion şi a nenorocit un vârstnic aflat pe marginea drumului. Accidentul s-a petrecut în localitatea tulceană Ciucorova. Culmea nepăsării este că, imediat după impact, şoferul nu au avut curiozitatea să vadă în ce stare este victima şi a dat bir cu fugiţii. Bucureşteanul a condus cu permisul suspendat şi, în plus, era băut. Bărbatul rănit a ajuns la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa cu multiple traumatisme, unde a rămas sub supravegherea cadrelor medicale. Şoferul Nicolae C., de 38 de ani, din Bucureşti, a fost prins la scurt timp după comiterea accidentului.

„După impact, conducătorul auto şi-a continuat drumul, fiind oprit de un echipaj de Poliţie în localitatea Cataloi. În urma accidentului a rezultat rănirea pietonului, care a fost transportat la Spitalul Judeţean Constanţa şi care nu se afla sub influenţa alcoolului. Din verificările efectuate de poliţişti a rezultat faptul că şoferul avea permisul de conducere suspendat, dar şi o concentraţie de 0,43 mg /l alcool pur în aerul expirat”, au declarat oamenii legii. Astfel, şoferul a fost reţinut în baza unei ordonanţe pentru 24 ore, iar apoi a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Babadag cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului, conducere fără permis şi conducere sub influenţa alcoolului. Nicolae C. a fost încarcerat în Arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Tulcea încă din data de 23 octombrie.

Alexandra VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614