REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.2° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.2° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Bucureștean surprins în timp ce-și arunca gunoiul pe geam, în Eforie Nord! Video

Bucureștean surprins în timp ce-și arunca gunoiul pe geam, în Eforie Nord! Video

Replica API 3 august 2022 | 00:00 1386

Sudul litoralului a fost ales de către turiști în detrimentul stațiunii Mamaia, acestea având un grad de ocupare aproape de 100%. Oamenii veniți din toate colțurile țării își fac simțită prezența în orice moment și prin orice mijloace. Spre exemplu, recent, în Eforie Nord, zona Șincai, un turist a fost filmat în timp ce arunca o doză de băutură răcoritoare pe geamul autoturismului în care se afla. Mai mult decât atât, doza pare să fi lovit un autoturism ce era staționat într-o parcare.

Stațiunile din sudul litoralului au fost luate cu asalt de turiști veniți din toate colțurile țării. Mizerie, plaje îmbâcsite de gunoaie, necivilizați care-și sting țigările în nisip sau aruncă deșeurile pe unde nimeresc. Sejurul la mare le lasă tot mai multor turiști un gust amar. Un turist care pare că nu știu la ce este folositoare o ghenă și-a aruncat o doză de suc pe geamul autoturismului, în Eforie Nord.

Acesta a fost filmat în timp ce arunca pe geamul autoturismului, un Peugeot cu numere de București, o doză de suc. Mai mult decât atât, doza aruncată a lovit un autoturism ce era staționat într-o parcare. Imaginile au fost surprinse de către un alt participant la trafic care a ținut să-l facă vedetă de conducătorul auto indisciplinat.

Video:

A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
s-a autosesizat politia?asta trebuie prins repede
2
0
o cioarra p*****a de Bucuresti?
0
0
Au venit taranii la mare.
1
0
Dupa numar pare cioara. Cra Cra
1
0
Nici cu Constanta nu prea ma mandresc de caractere frumoase si la cum arata, de departe in top 3 cele mai urate municipii mari, dar la Bucuresti parca ai impresia ca toti taranii s-au adunat, fara a vrea sa jignesc oamenii de la tara, toate scursurile care nu si-au gasit un rost pe la ei prin zona
1
0
bucuresteni imputiti vin si se cred spuma spumelor isi permit orice ca au gasit o administratie p*****a si lipsa de politie pe strazi. Orice fraier din tara profita de pe urma asta!
0
0
fara pomenile pesedist ,voucherele bugetarilor,nu veneau toata gunoaiele tot timpul pe litoral .Ramineti la stina mirletzilor,la cules pepeni,rosii,nu toata ziua spart seminte pe plaja!
0
0
Numarul masinii spune tot...
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218