REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Bucureșteanul care a INTRAT cu MAȘINA pe PLAJĂ este un fost jurnalist! VIDEO

Bucureșteanul care a INTRAT cu MAȘINA pe PLAJĂ este un fost jurnalist! VIDEO

Replica API 23 iulie 2021 | 00:12 5176

Petre Ștefan Bragă este un real pericol public! Fost jurnalist, bărbatul a venit vara aceasta pe litoral și a făcut-o lată. Spre exemplu, într-o singură zi, a fost prins la volan chiar dacă avea permisul suspendat și sub influența băuturilor alcoolice, iar seara a fost, din nou, depistat la volan, dar drogat. Apoi, în noaptea de miercuri spre joi, 21 spre 22 iulie, a intrat cu mașina pe plajă și a rămas împotmolit, fiind nevoie ca autoritățile să intervină. A fost amendat cu 10.000 de lei. Totodată, menționăm că el are probleme și prin București, pe numele său fiind emis un ordin de protecție.

A parcat chiar în buza mării

Cuprins probabil de un subit romantism, Petre Ştefan Bragă a hotărât că locul cel mai potrivit pentru a prinde un răsărit de soare este plaja, aşa că şi-a parcat maşina proprie cât mai aproape de mare, în noapte de 21 spre 22 iulie. Din păcate pentru el, nu a mai putut scoate maşina din nisip astfel că oamenii legii l-au amendat cu 10.000 de lei, în dimineaţa zilei de 22 iulie. Maşina a fost scoasă de pe plajă într-un final cu ajutorul unui utilaj.

Două dosare penale în aceeaşi zi

Aşa cum am menţionat şi mai sus, bucureşteanul nu este la prima abatere pe meleaguri dobrogene. Pe 13 iunie 2021, în jurul orei 8:30, inculpatul a condus un autoturism pe strada Falezei din Vama Veche, în timp ce avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice. Totodată, acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice, aparatul etilotest indicând o valoare de 0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat. În aceeași zi, în jurul orei 14.20, polițiștii l-au depistat pe bărbatul în cauză, pe strada Tudor Vladimirescu din Vama Veche, în timp ce conducea un autoturism sub influența substanțelor psihoactive. În urma testării cu aparatul DrugTest a rezultat o valoare pozitivă pentru cannabis, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii substanțelor din sânge. În ambele cauze, bărbatul s-a ales cu dosar penal. La o săptămână după aceste incidente, Petre Ştefan Bragă a fost prins din nou conducând cu permisul suspendat, de această dată în Constanţa, alegându-se cu cel de-al treilea dosar penal în doar o săptămână.

Şi-a ameninţat fosta amantă cu moartea

Fostul jurnalist are probleme cu legea şi în Bucureşti, acolo unde s-a emis un ordin de protecţie pe numele său, din partea unei foste amante. Potrivit informaţiilor noastre, Petre Ştefan Bragă s-a prezentat cel puțin de două ori la magazinul unde lucrează femeia și soțul acesteia pentru a cere o sumă de bani, sumă pe care acesta consideră că i-o datorează reclamanta încă din perioada în care se aflau într-o relație. Fostul jurnalist i-a amenințat pe reclamantă și soțul acesteia prin telefon, arătând că îi va distruge, că le va fabrica un dosar penal, că va face crimă pentru a-și recupera banii.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Poate amendeaza si ATV-urile administratorilor de plaje care merg pe plaja in Mamaia. Legea este pentru toti nu numai pentru unii
3
0
cum de mai este liber...
12
0
Mari sclavi.
14
6
taranul care a intrat este un mirlan!titlu core t!
19
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218