REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Bucureşti: un bărbat a murit după ce a căzut un copac peste el. Ce spune Firea

Bucureşti: un bărbat a murit după ce a căzut un copac peste el. Ce spune Firea

Replica API 20 septembrie 2017 | 12:00 381

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, miercuri, că toți copacii aflați pe spațiul privat, așa cum este cazul celui care a căzut în București peste un om, se află în responsabilitatea proprietarilor respectivelor imobile sau curți, notează Agerpres.

"Toți copacii, precum și cel care a căzut în această seară, și, din nefericire, a omorât un om, Dumnezeu să-l odihnească, care sunt pe spațiul privat, sunt în responsabilitatea respectivilor proprietari de imobile și de curți. Copacii din parcuri și de pe aliniamentele stradale sunt în administrarea ADP-urilor de sectoare care ani de zile au fost ținuți cu avize de toaletare sau defrișare în caz de regres și de declin (...) pentru că unor funcționari, în anii trecuți, le era frică să dea acele avize pentru că săreau toate ONG-urile din București și creau atmosferă și făceau mitinguri și proteste", a spus Firea, la Antena 3.

Ea a precizat că, în momentul în care s-a anunțat ciclonul, ADP-urile de la sectoare au prezentat foarte multe dosare de copaci în astfel de situații.

"Noi am dat azi toate avizele, conform legii, și sunt dispusă să suport în următoarele zile toate criticile ONG-urilor din domeniul mediului care nu realizează faptul că o viață de omul este cu mult mai importantă", a adăugat edilul general.

Un bărbat de 42 de ani a decedat, miercuri seara, în București, după ce un copac a căzut peste el. Potrivit sursei citate, incidentul s-a petrecut pe șoseaua Viilor, nr. 45. Bărbatul a murit în urma unei lovituri foarte puternice la nivelul capului.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O muista ordinara!!!
1
0
jigodie ordinara
3
0
Vai de mama ei. Si vai de mama noastra cu asemenea specimene incompetente "conducatori"
5
0
Sluga perfecta! I-am ascultat discursul la radio. Dictie perfecta!
3
1
f tare a cazut un pom are motiv sa taie toti pomii, o sa respiram cu masca pe fata
6
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218