REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° ConstanÈ›a Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° ConstanÈ›a Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Bucureștiul - insuficient promovat; e una dintre cele mai sigure capitale europene

Bucureștiul - insuficient promovat; e una dintre cele mai sigure capitale europene

Replica API 13 mai 2017 | 00:00 238

Președintele Bucharest Tourism Board:

Președintele Bucharest Tourism Board:

Capitala este insuficient promovată, consideră Răzvan Pîrjol, președintele unei asociații de promovare-dezvoltare a turismului - Bucharest Tourism Board.

"Un prim atu al Bucureștiului este poate lipsa precedentă de vizibilitate sau necunoașterea, deci este curiozitatea oamenilor de a descoperi noi destinații și cred că astăzi greutatea este să-i aduci o dată. (...) Eu cred că putem defini în trei cuvinte Bucureștiul — verde, curat, sigur. Indubitabil este una dintre cele mai sigure capitale europene astăzi", a afirmat vineri Pîrjol, cu prilejul unei conferințe dedicate practicilor de marketing online în turism.

În opinia sa, ar trebui să existe centre de informare în puncte importante ale orașului. "Ar trebui poate regândită partea de semnalizare stradală către diferite obiective turistice pe care oamenii să le descopere", a spus Pîrjol.

Potrivit acestuia, numărul restaurantelor din București a crescut în fiecare an cu 5%, începând de prin anul 2011, ajungând în prezent la 4.000.

"Cred că hotelurile bucureștene astăzi ar trebui să scape de acele imagini de servicii proaste. Cred că avem o paletă foarte interesantă de hoteluri", este de părere președintele Bucharest Tourism Board.

Potrivit organizatorilor, invitați speciali, bloggeri, vloggeri, instagrameri, jurnaliști de travel, persoane publice pasionate de călătorii a căror activitate este urmărită de milioane de persoane din întreaga lume participă la conferința "How to promote the capital of Romania".

În afară de această conferință, în cadrul "Experience Bucharest", proiect prin care se urmărește promovarea Capitalei țării la nivel mondial prin intermediul persoanelor influente în mediul online din domeniul călătoriilor și turismului individual, vor avea loc tururi și experiențe de turism alternativ, petreceri de socializare.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218