REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Bucurie URIAȘĂ în ALDE după achitarea lui Tăriceanu: 'Avem pentru ce, avem pentru cine, avem președinte'. Coaliția, pe un butoi cu pulbere

Bucurie URIAȘĂ în ALDE după achitarea lui Tăriceanu: 'Avem pentru ce, avem pentru cine, avem președinte'. Coaliția, pe un butoi cu pulbere

Replica API 23 aprilie 2019 | 00:00 218

Deputatul ALDE Daniel Zamfir exultă după ce Călin Popescu Tăriceanu a fost achitat definitiv de ÎCCJ. „Avem pentru ce, avem pentru cine, avem președinte”, scrie Zamfir pe Facebook.

„Așadar, Tăriceanu NEVINOVAT!

După 4 ani de anchete, terfelit public de locatarul vremelnic de la Cotroceni-cel cu 45(!!!)de dosare penale închise prin grija "ciumei roșii cu nume și chip"-cu familia chinuită in toți anii ăștia de mizerabilii propagandiști, Calin Tăriceanu nu s-a înclinat. Au cheltuit milioane de euro sa-l urmareasca, doar, doar ii vor găsi ceva. Etichetat de locatarul de la Cotroceni ani de zile drept "penal", Tăriceanu n-a dat un milimetru inapoi. Un adevărat BARBAT DE STAT nu renunță niciodată la demnitate și onoare. De azi, oameni buni, avem PENTRU CE, AVEM PENTRU CINE!

#avempresedinte”, este reacția deputatului ALDE pe Facebook.

Mesajul lui Zamfir vine și într-un context în care liderii PSD-ALDE au căzut de acord, în principiu, să aibă un candidat comun al Coaliției, dar au anunțat că decizia finală va fi luată imediat după alegerile europarlamentare. Între timp, Tăriceanu a anunțat că e pregătit să îşi asume candidatura pentru Cotroceni, în timp ce Dragnea a spus că se va mai gândi, dacă „o să aibă posibilitatea fizic”, având în vedere că așteaptă decizia ÎCCJ în dosarul DGASPC. Săptămâna trecută, însă, Dăncilă a spus că își dorește ca să „avem președintele României un președinte PSD”.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vorbim de o declaratie data de Daniel Zamfir, slugoiul perfect al mitomanului tariceanu. Acest nevertebrat s-a facut remarcat doar prin servilism si declaratii fantasmagorice.
2
2
Presedinte la el acasa, poate fi oricand si nici nu ne inteteseaza cine ii conduce masina, nevestele, afacerile...dar cand e vorba de tara sa avem pardon.
2
2
Si ce dureaza mult sa-i faca alt dosar?
0
2
ce achitare, mincinosul tot mincinos ramane- prabusirea economiei- ca se prabuseste vazand cu ochii- a imprumuta bani la dobanzi f mari si a supune copii si nepotii nostri sa le plateasca lor pe 30 de ani de aici incolo aceasta bubuitura a economiei- trebuie sa fii cel putin retardat mintal Acest escroc, purtator a sase sapte neveste, este greu sa tii evidenta, sie insusi isi poate raspunde- corect a facut mult, mult prea mult rau romanilor, acum viseaza ce?- presedintele tarii- doar un bolnav mintal gandeste astfel- poporul nu este alcatuit numai din asistati sociali si telespectatorii antene
9
4
Un alt infractor facut scapat, o jigodie penale fara personalitate ajuns sluga lui draknea
7
4
Nici nu se mai stiu cati au avut dosare degeaba
4
7

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367