REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Budăi îi liniștește pe pensionari: De unde vin banii pentru pensiile majorate

Budăi îi liniștește pe pensionari: De unde vin banii pentru pensiile majorate

Replica API 27 iunie 2019 | 00:00 391

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a declarat că bugetul va putea susține creșterea pensiilor, subliniind că există „spațiu bugetar” pentru a acoperi toate plățile. Budăi a mai spus că se poate discuta despre bugete anuale, nu multianuale, notează stiripesurse.ro,

„Noi discutăm pe trei paliere aici: resursele financiare, influența plății pensiilor în PIB. Aici e un element important și colegii noștri nu știu, la noi este de două ori sub minimul mediei Uniunii Europene influența plăților în PIB. La noi e undeva la 6. În UE e între 12 și 15% din PIB. Deci avem spațiu bugetar, putem face acest lucru (bugetul poate acoperi creșterea pensiilor, n.r.). Noi discutăm de bugete anuale, nu de bugete multianuale. Dar ce ne-a încurajat pe noi. Pe măsurile impuse și introduse de noi ne uităm, de exemplu, că anul trecut de la un deficit de 18 miliarde am ajuns la un deficit de 4, 2miliarde. A fost un salt foarte mare”, a declarat ministrul Muncii, Marius Budăi, la Antena3.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Se bucura cei ce nu au muncit , care au fentat toata viata , iar acum asteapta POMANA si vor PENSII , la nivelul celor care au trudit 40 de ani , zi si noapte fara sa stie cand e sarbatoare, Duminica , s-au zi de nastere !!Iar acum o alta PLEASCA , pentru , primari si ceata de smecheri din partide ce , din '90, incoace prostesc si manipuleaza populatia si votantii !!!!RUSINE sa va fie !!!!Oricum nu va fi aplicata din lipsa de fonduri !!Doar PROMISIUNILE si PROSTIA nu DOARE !!
3
0
Felicitari Domnule Ministru!Sper sa va tineti de cuvant si sa va mentineti in functie.
1
4
Cu un asa nume si mecla nu ai merita sa te angajeze nici la maturat strazile!
4
0
Banii pentru pensiile prositmii care voteaza psd vin dintre cracii lu olguta si din darul de la nunta cu manda! Ca prosti mai sunt unii romani! Bani adevarati primesc aia cu PENSII SPECIALE care sunt cumulate cu alte pensii si cu alte multe, multe salarii!!! Astia iau sute de mii de lei pe luna din bugetul de stat in timp ce populimea care casca gura la HAZNAUA 3, ciuciu! Doar vorbe ca la prostit si imbrobodit se pricepe cel mai bine PSD!!! SHEET.
6
0
Din imprumuturi nu din munca. Cel mai slab ministru al muncii.De sase luni iese pe un post TV. si spune aceleasi aberatii.Habar nu are ce pensii trebuiesc marite si de ce? Pentru ca pentru munca egala CA ANI SI ACELEASI VENITURI punctul de pensie este diferit.Peste o suta de legi s-au dat pentru pensii cand trebuia una si buna ,fiecare dupa contributie fara pensii speciale.
5
0
II doare-n pu-ula pe PSD de tara si de romani! Coalitia HOTILOR penali PSD si ALDE a dat OUG pentru a da PENSII SPECIALE si primarilor, viceprimarilor, presedinti de CJ..Pe 26 MAI la referendum TARA, POPORUL ROMAN a spus STOP FURTULUI DIN BANUL PUBLIC! Docila lui DRACnea, veorica a spus ca a inteles si respecta dorinta Romanilor! Bataie de joc!!! Nu a inteles nimic! Trebuie sa iesim masiv in strada sa dam cu ei de pamant! N-au in cap decat cum sa fure mai mult si sa lase tara vraiste! Greva, miscari sindicale, orice, dar nu mai trebuie lasati in fruntea bucatelor ca astia fura tot!!
12
0
Lapte , miere si ma mir ca "fraierii" din UE nu pun mana pe carte sa invete de la romani ce e prosperitatea si cum e cu pib-ul. Astia de la PSD ne cred prosti pe toti. Sau nu vad ca barcuta lor se cam scufunda. Sutul in cur de la ultimile alegeri nu reprezinta nimic pentru ei.
17
2

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102