REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
11.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Bugetarii îşi vând voucherele de vacanţă pe net. Cu cât se vinde un astfel de bon valoric

Bugetarii îşi vând voucherele de vacanţă pe net. Cu cât se vinde un astfel de bon valoric

Replica API 9 iulie 2018 | 02:32 1839

Zeci de anunţuri cu vouchere de vacanţă au fost postate, în ultimele săptămâni, pe site-urile de comerţ online, numeroşi bugetari fiind dispuşi să dea chiar şi la jumătate de preţ tichetele de concediu primite cadou, chiar dacă legea interzice înstrăinarea acestora.

Pe unul dintre cele mai importante site-uri de intermediere a comerţului online au fost postate zeci de anunţuri de vânzare a voucherelor de vacanţă. Numeroşi bugetari sunt dispuşi să renunţe la tichetele de concediu primite cadou de la instituţiile unde lucrează, chiar şi în schimbul a jumătate din valoarea lor reală.

Sursa: RTV.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
al unor tichete de vacanta..denumite...bengos...VAUCERE..mai bine le denumea...veceuri...de ce spun asta???cu aceste hartii fara valoare,m-am deplasat..VICTORIOS..la statiunea..BAILE-FELIX...cand m-am dat mare ca posed VAUCERE..de.....au inceput sa rada...unul de la o agentie,mi-a zis: si inca nu te-ai K....KAT pe ele ???de ce??am sarit eu pana la becul stalpului de iluminat...nu te ia nimeni in consideratie..s-a terminat concediul,si am la purtator exact 29 bilete ..VAUCERE...de K.....CAT..
2
4
in primul rand tichetele se dau numai celor care vor pentru ca se plateste impozit pe ele, pentru ca nu se pot vinde si daca nu sunt folosite posesorul iese in pierdere. ca apar anunturi ale unor fraieri asta e, nu inseamna ca le si vand
3
1
Este o forma de a subventiona mascat acesti imbuibati de hotelieri, care au luat ditamai hotelurile la pret de apart cu 3 camere. Astia au fost cei mai mari sustinatori si sponsori ai lui Mazare cand a castigat licheaua primul mandat de primar! Mi-e lehamite.
12
2
Caline...esti file de poveste baiatule ! Esti panarama rau !
4
5
Ba, dupa ce ca vin moca tichetele, unii le merita, altii freaca tiparul, macar sa nu mai comentezi. Calul de dar nu se cauta la dinti. Dar noi suntem tampiti, ba caline ai strans un ban sa mergi in grecia, bravo, dar daca tot iti da moca cineva tichete, tot comentezi...ai dracu haini era bine cand taia Basescu 25 la suta. Huaaa
14
11
RusiNe tie.
14
8
Trebuie ajutat si turismul romanesc nu cel bulgaresc,turcesc,grecesc.Nu poti pleca la drum doar cu tichetul mai ai nevoie si de bani de buzunar,muzee,suveniruri etc.Patriotilor!
13
6
Am vandut mancare la restaurant pe vauchere de vacanta. Am luat teapa. Foarte greu recuperezi o parte din valoarea nominala. Cine le ia la jumatate din pret a pierdut.
12
2
Articol de vrajeala...Tichetele sunt nominale!Nu pot fi vandute...
16
3
Am adunat si eu un banut sa merg vara aceasta in Grecia. E prima data cand ies din tara. Nu-mi pot permite si una, si alta. Acum ca sa fac, sa renunt? Acolo nu ma odihnesc, nu ma refac dupa 11 luni de munca? De ce nu ni se da echivalentul in lei al acelor vouchere? Va spun tot eu: pentru ca, de fapt, s-a dorit un ajutor de stat, mascat, pentru turismul romanesc. Rusine!
12
19
asa cand esti nebun si vrei sa ajuti o baba sa urce in tren dar ea nu vrea! asa si astia le da sa se odihneasca dar le vand. Probabil ca era mai bine daca se faceau decontari doar celor care megeau in vacanta!!!
15
7
Puscarie sa le dea, mama lor de boschetari
11
16

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367