REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
10.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Bulevardele Constanței, recondiționate cu asfalt rezistent la trafic rutier intens

Bulevardele Constanței, recondiționate cu asfalt rezistent la trafic rutier intens

Replica API 7 august 2020 | 00:00 1279

Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, continuă lucrările de modernizare a carosabilului pe bulevardul Tomis, între strada Nicolae Iorga și bulevardul Mamaia. Noaptea trecută s-a turnat cel de-al doilea strat de asfalt, pe sensul de mers către strada Nicolae Iorga. Este vorba despre o mixtură asfaltică de tip MASF, cu un grad mare de elasticitate, utilizată la infrastructura rutieră cu trafic intens. Lucrările vor continua toată săptămâna, circulația autovehiculelor fiind restricționată parțial, în intervalul ora 19:30 – 05:00.

Simultan cu intervențiile de pe bulevardul Tomis, pe bulevardul Mamaia continuă procesul de frezare a carosabilului pe tronsonul delimitat de bulevardul Tomis și strada Mircea cel Bătrân. Intervențiile se vor desfășura toată săptămâna, cu aceleași restricții de trafic rutier. Mâine noapte se vor finaliza lucrările de asfaltare a carosabilului pe bulevardul Mamaia, la intersecția cu bulevardul Tomis.

Bulevardele Tomis și Mamaia se află în plin proces de reabilitare. Proiectul de reconfigurare urbană a marilor bulevarde implică trotuare moderne, carosabil reabilitat, benzi unice pentru transportul în comun, piste de biciclete și mult spațiu verde.

Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zonele respective sunt rugați să NU își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce tot comenteaza constantenii? Se stie ca inainte de alegeri trebuie bani. De unde sa-i iei? Asfaltezi acolo unde drumul e bun ca iei un strat subtire, pui unul subtire si iei bani de drum nou, cu fundatie zdravana. De ce te-ai apuca sa te chinui cu un drum prost? Oricum cetatenii s-au obisnuit cu el. Asa, cand s-o termina cu reparatiile si mai ales cu inghesuiala sa vezi ce multumiti o sa fie constantenii! Sa vedeti cand vor veni si altii. Dupa noi potopul!
0
0
Cand faceti trotuarele pe 1 mai vechi ?
0
0
Dupa asfaltare cand mergi cu masina zici ca mergi cu barca pe valuri.
3
0
Asfaltul era perfect acolo, dar ei il razuie si-l toarna din nou, ca sa faca rost de bani pentru campania electorala. Sunt ultimele tunuri trase de faga et company!
7
0
Dupa asfaltare va urma o avarie Raja iar groapa va trena 2 luni. Exact la cea de la Mega Image, Casa de Cultura.
7
0
Pai tot asfaltati bai bulangiilor...unde e rezistenta asfaltului?
4
0
Mult spatiu verde unde ? Parca ieri se anunta ca se vor construi 2 blocuri pe bd. Tomis in fata blocului A2. Sa prezinte tovarasul primar lista cu toate ternurile date de primarie din domeniul privat si cui au fost date. Asta ar fi un punct forte ca sa iasa din nou primar, dar la Beidaud.
7
0
analfabetul Gety de la cernavoda in cardasie cu negoita si serif sifoneaza bani publici pentru asflat turnat prost , lucrari facute de mantuiala sa se fure banu public
0
0
Si cu gurile de canalizare ce faceti, raman tot la nivelul de jos? Nu cred ca aveti tupeul sa il puneti pe tov Felix sa aduca gurile de canal la nivelul asfaltului. Iar va faceti ca munciti si ca ati mai bifat o realizare
11
0
de la geti din cernavoda, asfalt de asfalt, e garantat si bine fabricat , intins si compactat , apoi dupa catva timp ...frezat si iarasi ...imprastiat !treaba merge orasul prospera !
5
0
sa inteleg ca patru ani s-a folosit asfalt de rahat?
11
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218