REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Bulevardul Mamaia, un nou şantier al urbei. Cine sunt responsabilii?

Bulevardul Mamaia, un nou şantier al urbei. Cine sunt responsabilii?

Replica API 6 aprilie 2016 | 23:52 294

Oraşul Constanţa a fost luat cu asalt de lucrări ba de reabilitare, ba de modernizare. Un lucru benefic, ce-i drept, având în vedere starea deplorabilă a urbei. Însă, ceea ce rămâne în urma acestora lasă de dorit. Trotuare distruse, mormane de moloz, să nu mai vorbim de pavelele rezemate ca la expoziţie de garduri!

Luând la picior bulevardul Mamaia, nu ai cum să nu remarci starea deplorabilă a trotuarelor. La fiecare pas, trebuie să eviţi, ba “râul” de pietre care acoperă şanţurile, ba să ocoleşti cabluri lăsate la suprafaţă, ori chiar şi utilajele care se odihnesc bine mersi, la umbra copacilor. Ce să mai, o adevărată aventură! Trecătorii sunt nevoiţi să se adapteze şi fac slalom printre săpăturile adânci realizate de muncitori. Deşi sunt semnalizate, acestea rămân un pericol pentru pietoni. Totuşi, unii constănţenii par că s-au săturat de situaţie şi au apelat chiar la reclamaţii. “Pe bulevardul Mamaia Nr 242 s-au scos pavelele de pe trotuar pentru a se băga un cablu ENEL şi au dispărut şi pavelele. Când au trecut să asfalteze, au sărit asfaltarea trotuarului motivând că nu au suficient asfalt în maşina şi au lăsat neasfaltat”, a precizat un constănţean. Cine îşi asumă totul? Momentan… nimeni. „Sunt cei cu căblăriile, au obligaţia europeană să le bage sub pământ. Dacă pe bulevardul Tomis au data limită 1 iunie, dincolo (bulevardul Mamaia), mai durează, că nu prea au oameni”, a explicat Liviu Tramudana, purtătorul de cuvânt al Primăriei Constanţa.

Diana NEAŢĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369