REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Bunicile celebre, bone de lux! Andreea Bălan, Andra, Anca Serea și Gabriela Cristea au noroc cu mamele sau cu soacrele

Bunicile celebre, bone de lux! Andreea Bălan, Andra, Anca Serea și Gabriela Cristea au noroc cu mamele sau cu soacrele

Replica API 11 noiembrie 2019 | 00:00 503

Violeta, mama Andreei Bălan, cu micuţa Clara

Sunt mereu plecate la filmări, concerte sau la evenimente mondene, aşa că vedetele apelează la mamele lor pentru a se putea descurca cu micuţii de acasă. Unele dintre ele chiar le-au transformat în bone, beneficiind din partea lor de ajutor permanent. Este şi cazul Andreei Bălan care şi-a pensionat mama pentru a o ajuta cu cele două fetiţe.

”Doamne, cât e de bine, când e mama lângă mine!” aşa pot spune câteva dintre vedetele noastre. Pentru că nu au încredere în personalul străin sau, din contră, pentru că nu găsesc bone, câteva mămici din showbiz şi-au îndreptat atenţia către mamele lor.

Violeta Bălan are grijă şi de Ella, nepoata ei cea mare

Este şi cazul Andreei Bălan (35 de ani) care nu a mai apelat la agenţii specializate în servicii de babysitting, ci a sunat-o direct pe mama ei şi i-a spus ”Fă-ţi bagajele, trebuie să mă ajuţi cu bebeluşul!”. În 2016 artista a adus pe lume prima sa fetiţă, pe care a botezat-o Ella Maya, iar anul acesta în primăvară a născut cea de-a doua fetiţă, Clara Maria. Nu a fost tocmai uşor, pentru că bunica Valeria lucra ca inginer la o firmă din Ploieşti, însă fiica ei a pensionat-o mai devreme ca să poată avea grijă de nepoţele. ”Mama mea este foarte fericită. Ea se va muta la noi, încă nu a făcut-o pentru că lucrează, dar va ieşi la pensie special ca să aibă grijă de copil. Cred că bunicii sunt cei mai în măsură să crească aşa cum trebuie nepoţii”, spunea Andreea Bălan în urmă cu trei ani când se pregătea să devină mamă. Iată că de-atunci Andreea nu i-a mai dat drumul şi se bucură de toată atenţia dar mai ales de bunătăţile pe care bunica Valeria le prepară pentru toată familia. După cum se ştie, după ambele naşteri, Andreea Bălan şi-a reluat rapid activitate artistică, având nenumărate concerte prin toată ţara, aşa că a putut merge liniştită să şi le onoreze pe toate, cu un aşa ajutor de nădejde acasă.

Anca Serea, cu Adi Sînă, cei şase copii şi cu mama ei

Cât îi priveşte pe Anca Serea (38 de ani) şi pe Adi Sînă (42 de ani), ei cresc 6 copilaşi. David (18 ani) Sarah (12 ani), Noah (7 ani), Ava (5 ani) şi Moise (3 ani) şi Leah, de doar trei luni. Cu aşa o ”grădiniţă”, cei doi părinţi au apelat şi la serviciile unei bone, dar nu a fost suficient, aşa că vedeta s-a bazat pe sprijinul mamei sale, care locuieşte în aceeaşi casă. Bunicuţa simpatică a fost cea care a sfătuit-o pe Anca să aibă mai mulţi urmaşi. ”În primul rând mi-am dorit să nu se schimbe niciodată, adică să nu îşi piardă modestia, după aceea, dacă are posibilitatea să ajute pe cei mai slabi decât ea, să facă cât mai mulţi copii pentru că eu nu am avut decât doi şi puţine rude şi am tânjit toată viaţa după mai multă lume în jurul meu şi să aibă parte de multă, multă fericire”, spunea mama Ancăi, la Antena Stars.

click pe foto

Cătălin Măruţă, Rusalina

Cătălin Măruţă (41 de ani) este mai toată ziua angrenat în planificarea subiectelor şi cu invitaţii emisiunii ”La Măruţă”, iar Andra are agenda plină de concerte. Aşadar, uneori mai au nevoie de sprijin pentru copilaşii lor, David (8 ani) şi Eva (4 ani). Iată că şi el are un ajutor de nădejde în persoana mamei sale. Doamna Rusalina (65 de ani) este pensionară şi vine tocmai de la Târgu Jiu ca să aibă grijă de nepoţeii săi. Iar vedeta cu cele mai lungi picioare din showbiz este una dintre mămicile care au fost mereu în căutare de bone.

Roxana Ciuhulescu apelează uneori la mama sa, Liliana

Roxana Ciuhulescu (40 de ani) are o fetiţă superbă, pe nume Ana Cleopatra, în vârstă de 10 ani, dar şi un băieţel, Cezar, de un an şi jumătate. Abia scăpase de grija căutatului unei bone după ce fiica sa a crescut, că a şi fost nevoită să o ia de la capăt pentru fiul pe care îl are cu Silviu Bulugioiu. Vedeta a rămas de câteva ori fără ajutor şi a fost nevoită să apeleze la ajutorul mamei sale. Indiferent de câtă treabă a avut, doamna Liliana a fost mereu prezentă. Bunicuţa este topită după unicul nepoţel, Cezar, şi îi face toate poftele.

Gabriela Cristea, cu soţul, fiicele şi cu soacra ei

Nu în cele din urmă, şi soţii Gabi Cristea (44 de ani) şi Tavi Clonda (38 de ani) sunt sprijiniţi în creşterea fiicelor lor, Victoria şi Iris, de mama solistului, care îi însoţeşte şi în vacanţe, ca să se mai poată relaxa şi ei.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Auzi....!? Bunici "celebre" bone de lux".... ?! Care si unde este CELEBRITATEA, unde este luxul ?? Vai, mama lor... niste personaje normale, triste, cu niste pensii rusinoase, care fac pe menajerele si bonele, dupa ce au muncit o viata in fabrici si uzine,...etc. ....in loc sa fie in statiuni de odihna si tratament, la spectacole, concerte,... plimba copii asa ziselor "vedete"... !!??
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614