REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
11.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Bunii samariteni au sărit în ajutorul familiei minorului de 14 ani din Faclia, mort într-un accident

Bunii samariteni au sărit în ajutorul familiei minorului de 14 ani din Faclia, mort într-un accident

Replica API 21 august 2018 | 00:26 465

Adolescentul de 14 ani, din Faclia, care a murit în urma unui accident rutier, vineri, 17 august a.c., va fi înmormântat marți, 21 august a.c., de organizarea și slujba de înmormântare urmând să se ocupe preotul Mihail Lupu, din Cernavodă. De asemenea, reprezentanții firmei Arimex Comexim 2000, dar și alți oameni de bine ajută familia pentru organizarea înmormântării conform datinilor.

Băiatul, Iulian Vasile C., avea 14 ani, un frate geamăn și o soră de 8 ani. Familia lui este nevoiașă, oamenilor care doresc să îi ajute fiindu-le dificil să ia legătura cu ea, neavând nici telefon mobil. „La Poliție și primărie nu răspunde nimeni, iar preotul paroh al bisericii din Faclia nu răspunde la telefon, astfel că am luat legătura cu ÎPS Teodosie; acesta l-a căutat personal pe preotul din Faclia și pentru că nu a fost de găsit, l-a delegat pe preotul Mihail Lupu, din Cernavodă, să se ocupe de organizarea și slujba de înmormântare, de parastase și celelalte slujbe de pomenire. Părintele Lupu s-a deplasat duminică în localitatea Faclia, a găsit familie, el fiind cel care ne-a pus în legătură cu o bună creștină, o femeie cu suflet mare, d-na Grety Mișu, care s-a ocupat personal de cumpărarea sicriului și a tuturor celor necesare înmormântării. A fost ajutată cu alimente și de mulți alți oameni, înduioșați de tragedia familiei. Împreună cu d-na Grety și cu alți buni samariteni, ne vom strădui să acordăm ajutor în continuare familiei greu încercate”, a precizat Vergil Drăghici, administratorul SC Arimez Comexim 2000 SRL.

Înmormantarea va avea loc marți, 21 august a.c..

UPDATE:

Preotul la care se face referire nu este cel din Faclia, ci din Saligy. Însă, şi în acest caz a venit o explicaţie din partea Bisericii: în ziua în care a fost căutat preotul în cauză a existat o problemă în ceea ce priveşte semnalul telefoniei mobile.

F.B.

Citește și: Ajutor de la Arimex Comexim 2000 SRL pentru familia băiatului de 15 ani din Faclia, mort într-un accident

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De ce transmiteti information eronate? Copilul are o sora Mai mare decat el, este din Saligny nu din Faclia
2
0
da deci FELICITARI TUTUROR SI MULTA SANATATE VA UREZ CU DEOSEBIT RESPECT
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367