REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Burlacu a numit un nou şef al Poliţiei Hârşova

Burlacu a numit un nou şef al Poliţiei Hârşova

Replica API 2 august 2011 | 00:00 300

Al patrulea, în ultimele cinci luni

Al patrulea, în ultimele cinci luni

Ca la Poliţia Hârşova, la nimeni în judeţul Constanţa. Pentru a patra oară din luna martie şi până în prezent se schimbă comanda. Inspectorul Florin Călin, aflat temporar la conducerea Poliţiei Hârşova, predă mandatul, în cursul zilei de azi fiind programată împuternicirea comisarului şef Nicu Ion, pentru următoarele trei luni, în prezenţa şefului Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa, comisarul-şef Valentin Burlacu. De menţionat că Nicu Ion este detaşat la Hârşova de la Control Intern din cadrul IPJ Constanţa. Reamintim că desele înlocuiri au debutat în martie, când un poliţist de la Crucea i-a tras câteva bile de cauciuc în spate unui scandalagiu din Hârşova. Fiind vorba de un poliţist, chiar şi aflat în timpul liber, cazul a intrat în atenţia IPJ, dar şi al Parchetului. Din acel moment, s-a decis schimbarea din funcţie a fostului şef, inspectorul principal Ioan Marcel Iordan, locul său la comandă fiind atribuit, temporar, comisarului-şef Vasile Mărcuţă, şeful Poliţiei Băneasa. Mărcuţă a coordonat activitatea Poliţiei Hârşova până la începutul lunii mai. Mărcuţă se afla în concediu când IPJ a decis o nouă modificare, astfel că inspectorul Florin Călin a fost numit, tot interimar, comandant al Poliţiei Hârşova. După trei luni, a "expirat" şi şederea lui Călin pe postul de conducere. Se presupune că, în perioada de trei luni cât comisarul şef Nicu Ion se va afla la cârma Poliţiei Hârşova, se va stabili şi o dată pentru susţinerea unui concurs aşa încât postul să fie ocupat "cu acte în regulă".

Alexandra ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Misa luat permisu pe ne drept de băieți de la harsova fără sa încalc vro regula de circulație doar ca am sunat la 112sa le spun ca un individ mia lovit masina în parcare și a fugit
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367