REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Bursa zvonurilor: PNL vrea să scape de PC, PSD are trei variante la Consiliul Judeţean

Bursa zvonurilor: PNL vrea să scape de PC, PSD are trei variante la Consiliul Judeţean

Replica API 19 septembrie 2011 | 00:00 108

Liviu Brăiloiu, candidat peste tot

Liviu Brăiloiu, candidat peste tot

Şedinţa obişnuită de la PNL Constanţa, de vineri, a adus în discuţie un element interesant, legat de buna-funcţionare a alianţei cu PC. Dacă la Constanţa liberalii spun că nu au ce să le reproşeze conservatorilor, la nivelul altor organizaţii există tensiuni. Nu este exclus, spun anumite surse, ca şi la malul mării să fie găsit "nod în papură" aliaţilor, iar scopul ar fi doar acela ca liberalii să prindă absolut toate posturile care le-ar reveni urmare a protocolului cu PSD, mai exact paritatea stabilită pentru parlamentare.

Presa centrală relata însă că prim-vicepreşedintele PSD Constanţa, Nicuşor Constantinescu, s-ar fi exprimat deja că nu este de acord cu aşa ceva. "Poate a fost o declaraţie la cine ştie ce discuţie liberă, cu colegii lui de la Bucureşti, nu ceva oficial. Sau poate presa a luat din context declaraţia că nu va fi paritate", a comentat un liberal din structura de conducere a organizaţiei constănţene. Însă, aşa cum se speculează că PC ar putea fi dat uitării de PNL la împărţeala funcţiilor sau că PSD nu s-ar ţine de cuvânt la paritate, aşa apar discuţii şi în ceea ce priveşte candidatul PSD pentru Consiliul Judeţean Constanţa. Informaţiile provin, de data asta, de la PDL, aşa încât nu e exclus să fie vorba despre o intoxicare: astfel, spun anumite surse, nu e exclus ca PSD să ia în calcul ca pentru preşedinţia CJC să candideze altcineva decât Nicuşor Constantinescu. Din nou, numele vehiculate sunt Liviu Brăiloiu - rebelul pe care PC îl prezenta drept candidat pentru CJC, însă ulterior fostul prefect preciza că este interesat doar de PSD şi o candidatură pentru Parlament sau pentru Parlamentul Europei - şi Nicolae Moga. Senatorul PSD a declarat însă, pentru "Replica", faptul că nici gând şi că "cel mai bun preşedinte de Consiliu Judeţean din câţi există în ţară este Nicuşor Constantinescu".

Alexandra ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614