REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.5° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
17.5° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Buşoi: Ca să fii pe un afiş electoral, trebuie ca înainte să fi lipit afişe electorale

Buşoi: Ca să fii pe un afiş electoral, trebuie ca înainte să fi lipit afişe electorale

Replica API 23 octombrie 2017 | 00:50 440

Preşedintele PNL Bucureşti, Cristian Buşoi, le-a spus membrilor Tineretului Naţional Liberal (TNL) care se află, duminică, la Congres pentru a-şi alege liderul, că nu există „lift către succes” şi că, pentru a fi pe un afiş electoral, trebuie ca înainte să fi lipit afişe electorale, scrie news.ro.

„Vă vorbesc după o experienţă de 21 de ani în PNL, ca un om care a crescut în acest partid. Pentru a creşte şi a ne consolida ca partid, trebuie să cunoaştem şi să respectăm ierarhia şi să ne petrecem timp muncind în acest partid. Nu există o altă cale. Cine vrea să facă politică în PNL, trebuie să înţeleagă o lecţie care pentru alte ţări din UE este deja o normalitate de zeci de ani. Ca să fii pe un afiş electoral, trebuie ca înainte să fi lipit afişe electorale. Asta am învăţat, am înţeles că este nevoie de foarte multă implicare. Nu există lift către succes”, a declarat Cristian Buşoi.

Liderul PNL Bucureşti a mai spus că TNL are o responsabilitate pentru generaţia de tineri pe care o reprezintă şi care aşteaptă o schimbare în politică.

„Suntem într-un moment în care mulţi tineri din această ţară se uită cu foarte multe rezerve la clasa politică, la politică în general şi pentru voi acest lucru este o mare provocare. Aveţi o mare responsabilitate nu doar în raport cu PNL, ci şi în raport cu generaţia voastră, care aşteaptă o schimbare de la politică şi un alt fel de a aşeza lucrurile în România”, a mai spus Buşoi.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mai Busoi vrei sa intreb PNLciti bani ai cotizat sa ajungi asa mare cum te dai ciocu mic
0
0
toti care ocupa functi in statul mafiot roman asa gandesc.
0
0
Asa este,cu reclama buna vinzi si cacat,daca-l impachetezi frumos. Cam asa se face politica la noi,asa se imprima traiectorii ascendente in functii mari,nu dupa criterii de meritocratie reala. Dobitoc dar harnic,apoi sef si faptuitor de legi tembele,decizionar in numiri de sefi idioti.
1
0
Ca sa fii pe un afis electoral trebuie sa ai detenta.
0
0
Bla, bla, bla, sunt destept, aparenta. Ce?! Probleme, solutii? Nu stiu ce-s alea deocamdat, da' ma dumiresc eu pe parcurs. Asa ca votati-ma! Sanatate!
0
0
adica la fel cum ar traduce un procuror, a lipi egal a fura bani si a-i da partidului. Eu credeam ca mai important e sa treci pe la scoala nu sa ajungi sef de ALDE PNL din ospatar etc.
1
0
Nu va recunoaste nimeni dle Busoi pe strada. La ce partid sunteti?
2
0
Daca nu era motocicleanu sa te scoata in fata erai un banal medic de familie
2
0
Mare , genial , urias precum Carpatii , ba , chiar mai ceva decat Everestul , poate la fel cu Mounth Olympia de pe Marte , care are , cica , 27 000 metri inaltime ... Cand spui Busoi , se cutremura marile si oceanele , valuri uriase de vant solar inunda galaxia ! Ce popor insignifiant a putut sa gaseasca in acest spatiu , spre a-l pastori cu imensa-i intelepciune ... O , Busoi , Busoi , Romania se pleaca in fata stralucirii tale ...
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102