REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Bușoi, conferință la PNL Constanța, o organizație care îl susține pe Orban

Bușoi, conferință la PNL Constanța, o organizație care îl susține pe Orban

Replica API 12 iunie 2017 | 12:12 406

Întâlnire importantă la organizația județeană a Partidului Național Liberal, unde Cristian Bușoi, contracadidatul principal la șefia partidului lui Ludovic Orban, a venit în fața membrilor de partid să își prezinte moțiunea cu care candidează penru funcția de președinte. Acesta a precizat că dorește ca la Congresul de pe 17 iunie să câștige votul colegilor pentru a ocupa funcția cea mai înaltă a partidului și are încredere în colegii săi de partid că îi vor acorda aceeași încredere. Totuși, președintele filialei din Constanța a precizat clar că echipa de la malul mării va susține, în cea mai mare măsura, moțiunea lui Orban. De altfel, în cadrul conferinței de presă susținute pe 11 iunie, la Constanța, Bușoi a punctat clar că aici s-a ajuns la concluzia că este necesară o dezbatere cu Orban pentru a clarifica mințile celor care vor alege liderul la Congresul Național PNL.

"Cred că PNL trebuie să înțeleagă că la acest Congres va da un semnal important către electoratul și românii votanți ai PNL și care poate la ultimele alegeri nu ne-au mai votat sau care se uită cu interes să vadă ce decizii ia PNL. Dincolo de dezbaterea noastră internă, cel mai important lucru este de a maximiza șansele PNL pentru anul 2019 și anul 2020. Cel mai important obiectiv pe care trebuie să îl aibă PNL este acela de a câștiga alegerile prezidențiale din 2019 și pentru aceasta PNL trebuie să devină un partid mai puternic, mai coerent, cu mai multă substanță, care să aibă un profil mai clar de partid de centru dreapta", a precizat Cristian Bușoi.

Cristian Bușoi îl invită pe Ludovic orban la o dezbatere publică pe seama proiectelor pe care și le asumă ambii candidați la funcția de președinte.

"Probabil că mâine comisia de analizare și, cel mai probabil, în Congres vor intra două moțiuni, a mea și a domnului Orban. Este nevoie în această săptămână o dezbatere directă între mine și Orban. La Congres nu va fi posibilă interacțiunea. Fiecare echipă va avea cinci vorbitori, plus candidatul la funcția de președinte, care vor expune și, de aceea, în această săptămână, fie la o televiziune pe care o stabilim de comun acord, fie într-una dintre organizații, cu prezența televiziunilor care vor dori să transmită, ar fi nevoie de o dezbatere, cu fair-play, cu gândul de a crește imaginea PNL și de a vedea argumentele fiecăruia dintre cei doi candidați", a punctat Cristian Bușoi.

Bogdan Huțucă a exprimat clar că dorința formațiunii pe care o conduce este de părere că moțiunea lui Orban trebuie susținută.

„Au avut loc două evenimente: unul în care am cerut CDJ un vot consultativ, ce moțiune semnez în calitate de președinte și comitetul, aflat în cvorum, ne-a solicitat să semnez moțiunea susținută de domnul Orban, apoi a avut loc un comitet care viza o procedură oarecum statutară, în sensul că orice candidat la președinția PNL, pentru a participa la alegeri, trebuie să aibă un număr de voturi în spate și, atunci, Comitetul de Coordonare al Alegerilor, a solicitat întrunirea CDJ în absolut toate filialele, astfel încât să se voteze ce moțiuni se susțin, putându-se astfel să se susțină două moțiuni sau chiar toate trei. Domnul Orban a primit 43 de voturi, domnul Bușoi 32, iar domnul Cataramă nu a întrunit numărul de voturi necesare”, a menționat Bogdan Huțucă.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cu Busoi vai de noi! Orban dumnezeu sa il ierte!
0
0
Organizatia PNL Constanta este nascuta deja moarta! Cu Hutuca un molau marioneta PSD opozitia de la malul marii a disparut complet!
5
2
Daca e sincer va spune confidential ce grad are ... In rest nu conteaza Are ordin sa faca din PNL un fel dePNTCD
4
0
Sunt doi retarzi! Orban, golanoi, Busoi, plecat cu sorcova!
6
0
Haos general la PNL Constanta: primarita PNL de la Kogalniceanu face campanie candidatului PSD de la Balcescu la brateta cu capi PSD din judet!!!!
6
0
Uitati-va la mecla lui Busoi si va veti da seama ca omul este cazut in freza . Unde-i Orban sa i-o trag , zice posesorul de mecla si te lasa masca ... Ca sa ce ? Sa se rupa in figuri USL-iste ? Sa arate strategii de cate deconcentrate le va da pe mana coledgilor , cand vor lua puterea ? Cate ministere misto va da cu ambele maini : ale economiei , finantelor , fondurilor europene , justitiei , agriculturii , s.a., le va pune in fata fanilor lui Chiuariu , Relu Fenechiu , Broscoi Atanasiu , Pacuraru Labagiu , Decebal si Traian Remes , Quintus Shu-Shu Securitate si alte oratanii gretoase ???
4
1
Busoi,femeile liberale adorm cu poza ta sub perna.Si daca te simti cumva umed este ptr ca si ele sunt fleasca.Gemem...aah,pardon,reusim impreuna!
6
1
Bai busoi - plushoi,tine-te departe de ludovic ptr ca asta te invata la paharele si uiti dreaq doctrina liberala
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218