REPLICA ONLINE CONSTANTA

22° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
22° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Bușoi, despre alegerile din PNL: Nu putem spune că balanța se înclină într-o direcție sau alta

Bușoi, despre alegerile din PNL: Nu putem spune că balanța se înclină într-o direcție sau alta

Replica API 20 mai 2017 | 02:03 485

Candidatul pentru funcția de președinte al PNL, Cristian Bușoi, a declarat vineri, într-o conferință de presă susținută la Bistrița, că moțiunea sa a fost semnată de 17 președinți de filiale din teritoriu, dar că nu se poate spune, în acest moment, spre cine înclină balanța în competiția internă.

"Eu cred că, în toate filialele, opiniile sunt împărțite. Nu cred că există nicio filială, poate câteva sectoare care mă cunosc foarte bine, sunt președinte la București și, mă rog, par foarte hotărâte, dar acolo sunt delegații mai puțini. În ceea ce privește județele, în toate organizațiile noastre sigur că există păreri împărțite și, oricum, nu există peste tot opinii definitive și finale. Urmează ca fiecare dintre noi să mergem, să ne expunem punctul de vedere și moțiunile. Vorbim de un congres cu 5.000 de oameni, un congres foarte mare, în care, până la urmă, opțiunea va fi individuală, a fiecărui delegat. (...) Cred că e greu în acest moment să spunem că balanța se înclină într-o direcție sau alta", a spus Bușoi.

Acesta a adăugat că se bazează pe echipa sa, formată în marea majoritate din tineri, printre susținători nominalizându-l și pe președintele PNL Bistrița-Năsăud, Ioan Turc, care l-a însoțit la conferința de presă, alături de liderul PNL Neamț.

"Echipa din jurul meu este formată, în mare parte, din oameni foarte tineri. Din cei 17 președinți de filiale care au semnat moțiunea, cei mai mulți sunt oameni cu care am crescut în Tineretul Național Liberal sau chiar oameni mult mai tineri decât noi sau decât Nelu (Ioan Turc — n.r.) sau decât Mugur Cozmanciuc, președintele de la Neamț, sau decât alți colegi și care vrem, împreună, să construim un partid al viitorului, pe baze mult mai solide, un partid care nu doar să aibă un aer de tinerețe, de modernitate, pro-european, dar în primul rând să aibă o identitate de partid serios, consistent, de partid care se focusează pe adevăratele probleme ale românilor și care se concentrează pe o direcție și rămâne consecvent pe acea direcție", a afirmat Bușoi, scrie Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ce fatau de lache are escrocul asta. miliardar din mangle cu medicamente si supt sula celor cu bani. asta-i peneleul de acum. cel putin la noi la Ct numai manglitori. gen Roberto Eforie Nord sau Cristinel Manglia. Ca Mangalia era inainte...azi e locul manglelor. La Eforie Nord e mai degraba Euforie la cat trage bigboss pe nas..
1
0
bai Broscoi esti de rasu puli stai dreku cuminte ca te duci singur de rapa, chiar nu vezi ca esti ultima gaina din gasca basinosilor .
2
0
Mai Busoiule ba da balanta se incluna clar in favoarea PSD cu tine sau Orban la conducerea PNL! Acest partid este muribund deja!
2
0
Busica Cristi ar face bine smecheriei numita PNL daca at sta naibii in umbra. Si asa duhoarea PDL a spurcat ce a mai ramas din PNL,daca se si insista cu tot felul de dilimandrosi la conducere,partidul se va duce definitiv in zona celor decedati politic.Oricum, PNL-ul se autodeclara degeaba ca fiind de dreapta,el neavand nici oamenii de calitate ,nici activitati specifice partidelor similarre din tari normale la cap.Stanga,dreapta,la noi e doar gara-gara. Avem niste golani,derbedei cu cravate si fite-n tartacute.
2
0
Hobbitul asta chiar nu stie pe ce lume traieste : vede cai verzi pe pereti ! In partid , balanta inclina spre tomberon ! Tomberonul in care se afla PNTCD , un tomberon cu mult cacat ! Asa miros partidele corupte cand se incepe numaratoarea inversa ... Aleluia !
2
0
toti homosexuali sa vina la PNL,
3
0
Omuletul asta are carisma unui mop folosit excesiv.
2
0
Bilibusoi,ti-a pus mamica batistuta in buzunar?Ti-a taiat unghiile si ti-a spalat urechile inainte sa pleci de-acasa?Sa zambesti frumos la tv ca are mama ta grija pe feisbuc de baietii rai care spun ca esti marioneta.curaj bilibusoi,sa fi sef la penele
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369