REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Buşoi nu exclude să candideze la preşedinţia PNL, o decizie urmând să fie luată după Paşte

Buşoi nu exclude să candideze la preşedinţia PNL, o decizie urmând să fie luată după Paşte

Replica API 10 aprilie 2017 | 01:05 452

Liderul PNL Bucureşti, Cristian Buşoi, a declarat, sâmbătă, că încă nu a luat o decizie privind o candidatură a sa la şefia partidului, menţionând că după sărbătorile pascale se va hotărî ce va face în acest sens.

”Nu pot să fac un anunţ şi nu am luat o decizie pe care să o anunţ azi. Azi este un pas, însă, esenţial în ceea ce priveşte o eventuală candidatură, pentru că am spus că mi se pare normal ca atunci când mergi către funcţia de preşedinte al unui partid în primul rând să-ţi validezi susţinerea în organizaţia din care ai făcut parte (...) Încă nu a sosit momentul unei astfel de discuţii, dar curând va sosi. După sărbătorile pascale, până cel mai târziu în 2 mai, trebuie să se clarifice şi acest lucru”, a declarat Buşoi.

El a subliniat că o candidatură cu succes trebuie să aibă în spate o echipă formată din liberali din toate zonele, conform News.ro.

”Mai trebuie gândit un program, dar, cel mai important, o candidatură cu succes trebuie să aibă în spate o echipă care să adune la un loc colegi din fostul PNL, colegi din fostul PDL, aleşi locali, parlamentari, colegi din Transilvania, unde sunt organizaţiile cele mai performante, dar şi din alte părţi ale ţării”, a precizat liberalul.

Întrebat dacă este în etapa de pregătire a candidaturii la şefia PNL, Buşoi a răspuns: ”Suntem în etapa de a reflecta, de a gândi un program, de a gândi o echipă”.

Preşedintele interimar al PNL Bucureşti, Cristian Buşoi, a fost reales în funcţia de lider al organizaţiei cu 647 de voturi, el neavând contracandidat. Buşoi le-a mulţumit celor aproximativ 100 de liberali rămaşi la reuniune, majoritatea plecând după ce şi-au exprimat votul.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu este nimic deosebit. Tipul pupincuristului care se vrea la randul lui pupat in cur de subalterni,genul de om sarpe. Fara coloana,un las ,un individ care daca ajunge sa determine starea natiunii,se duce dracului tara. De fapt am cunoscut ce au reusit sefii lui,cei de unde a luat asta intuneric,caci lumina nu prea a luat nici un politician de nicaieri in tara asta chinuita ,siluita.Sincer mi-e scarba de el si de insi ca el. Oricum,asa ceva duce partidul la vale,sigur.
0
0
esti o mizerie de om ce ai linge orice dos doa ptr. a ajunge si tu sef, nestiind ce te asteapta .....
1
0
e bun de seceretar general
1
0
Le petit Biushoa
3
0
Cel mai prost om din pnl..mueee.
2
1
PNL urmeaza PNTCD iar in 2019 Taricica,Firea,Dragnea presedinte!
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102