REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Buzatu, despre derapajul lui Bădălău privind Diaspora: A fost sancționat deja. Mai departe ce să facem? Să-l ducem la pușcărie?

Buzatu, despre derapajul lui Bădălău privind Diaspora: A fost sancționat deja. Mai departe ce să facem? Să-l ducem la pușcărie?

Replica API 3 decembrie 2019 | 02:18 498

Dumitru Buzatu

foto: digi24.ro

Dumitru Buzatu a declarat că Niculae Bădălău a fost deja sancționat pentru afirmațiile făcute prin însăși luările de poziție ale colegilor săi de partid. „Mai departe de atât ce să facem? Să-l ducem la pușcărie?”, a precizat liderul PSD Vaslui.

„Lăsați-mă mai încet. Dacă vrei cumva să accept explicațiile dumneavoastră și ideile dumneavoastră, eu le accept cu foarte mare plăcere, dar mă gândesc că m-ați întrebat pe mine să-mi spun părerea. Dacă vrei să se audă și părerea mea, am nevoie o jumătate de minut. Ideea este că el a fost sancţionat deja. Dacă vreți să-l ducem și la pușcărie, atunci sigur că trebuie să vedem dacă are o conotație penală acest tip de exprimare. Trebuie să acceptăm că el a fost sancționat prin însăși luările de poziții, și eu cred că a și înțeles omul lucrul acesta atunci când și-a cerut scuze și a recunoscut că a fost o greșeală tipul acesta de exprimare. Mai departe de atât ce să facem?”, a afirmat Dumitru Buzatu, luni, la Digi 24.

Social-democratul a adăugat că e bine ca toată lumea să își dea seama de faptul că oricine poate greși.

„Eu sunt creștin ortodox și mă bucur foarte mult când văd că unii dintre colegi au poziții dintre acestea radicale împotriva altor colegi, dar am foarte mari îndoieli în legătură cu bunele lori intenții, pentru că eu știu că parabolă biblică spune că să dea cu piatră ăla care nu a greșit niciodată, ori colegii noștri, dintre care unii au greșit, acum îi văd pe unii că sunt cei mai îndreptățiți, sau se cred cei mai îndreptățiți să ceară tot felul de sancțiuni. Cred că este bine să conștientizăm faptul că toți putem greși, cred că este bine să recunoaștem lucrul acesta, cred că este bine să și regretăm unele greșeli pe care le facem sau toate greșelile pe care le facem și ulterior să avem o atitudine de îndreptare. Pentru că fiecare după cum se va strădui să se corecteze, în felul acesta să îl apreciem, să capete aprecierea noastră după aceea”, a conchis Buzatu.

Liderul PSD Giurgiu, Niculae Bădălău a declarat vineri, într-o conferință de presă, că este „o nebunie” să se mărească numărul parlamentarilor de Diaspora, în străinătate fiind 700.000 de români cu domiciliu în străinătate, restul până la trei-cinci milioane fiind „fetele alea de le duc ăștia”.

El a mai spus că cei care vor majorarea numărului de parlamentari pentru Diaspora vor ”o nebunie”.

CEx se reunește, miercuri, de la ora 15.00, la sediul PSD din Kiseleff. Social-democrații ar putea discuta și situația lui Niculae Bădălău în partid, după afirmațiile acestuia, au declarat surse politice.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bine ar fi sa va dati demisia sau sa iesiti la pensie. Nu stiu daca cei care vin din urma , vor fi mai buni.
3
0
...nu,gresala,Badalau nu trebuie exclus.Trebuie lasat sa mai faca astfel de nazbatii si piz-deii se vor duce definitiv in nas...
2
1
Se pare ca voi P.S.Deilor nu va dati inca seama ca omul asta al vostru a jignit milioane de romani nu daor din dispora ci si parinti si copiii lor din tara si a mai facut asta odata pe ritmuri de manele,cum ce sa ii faceti ma boule? dati-l afara din partid,altfel ramanand colegul vostru inseamna ca sunteti de acord cu el nu conteaza ce declarati ma nene.
4
1
Colonelul rezervist Buzatu, fost comandant al securitatii jud Vaslui, ne da lectii de viata.
3
0
Eliminati toti derapatii de la voi ca altfel va desfiinteaza Iohannis. Regele supervotat al Romaniei.
6
2
Sa il exclude-ti, sa arata-ti ca va lepadati de misei. Poate in al 12-lea ceas va vine mintea la cap, ca prea v-a cazut in calcaie..
9
3
Ati vazut mistretiu din poza? Asa arata si electoratul psd. cum dracul sa votezi asa ceva.
7
3
Sunt peste un milion de fete la produs. Va convine...nu va convine...asta e realitatea.
9
4
Sa-l excludeti din partid daca sunteti cu capul pe umeri.La fel si pe pres.psd Cluj.
5
4
da nenorocitilor, caci din cauza voastra ne-au plecat copiii afara, ca nu au mai suportat sistemul creat de voi toti, politicienii curului.. voi sunteti de vina pentru cea mai mare migratie din istoria romaniei, ar trebui inceput un nou canal cu voi...
6
7

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218