REPLICA ONLINE CONSTANTA

1.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
1.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Buzatu: Mă consider un prieten al lui Dragnea, dar sunt un om cu convingeri de stânga, ataşat de PSD

Buzatu: Mă consider un prieten al lui Dragnea, dar sunt un om cu convingeri de stânga, ataşat de PSD

Replica API 25 septembrie 2021 | 00:00 876

Preşedintele filialei judeţene PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat, vineri, că se consideră un prieten al lui Liviu Dragnea, dar că nu l-ar urma pe acesta în cazul în care fostul lider social-democrat ar înfiinţa sau ar susţine o nouă formaţiune politică.

Dumitru Buzatu

"Cred că e prematur să ne pronunţăm atâta timp cât nu avem o situaţie legală, certă despre care să putem discuta. Mă îndoiesc de faptul că în momentul acesta în România există vreo posibilitate certă de a aduce pe scena politică un partid nou care să câştige alegeri sau care să obţină un scor semnificativ. Mă consider şi acum un prieten de-al său. (...) Eu sunt un om cu convingeri de stânga, sunt ataşat de Partidul Social Democrat şi care este soarta PSD din punct de vedere politic, aceeaşi va fi şi soarta mea din punct de vedere politic", a declarat Dumitru Buzatu, scrie Agerpres.

În ultimele zile, reprezentanţi din conducerea PSD au spus că nu consideră potrivită înfiinţarea unui partid susţinut de Liviu Dragnea.

"Eu nu o să îmi fac partid politic după ce nu o să mai fiu preşedintele PSD şi mi se pare şi corect ca la un moment dat să nu mai fiu preşedintele PSD. Mai mult, o să am maturitatea de pleca când eu o să fiu o frână în viitorul PSD", a spus preşedintele partidului, Marcel Ciolacu, întrebat într-o conferinţă de presă ce părere are despre faptul că Liviu Dragnea a anunţat că va sprijini un nou partid.

Fostul preşedinte al PSD Liviu Dragnea a anunţat că va sprijini "cu toată experienţa" un partid nou-înfiinţat, Alianţa pentru Patrie, care are ca obiectiv "bunăstarea românilor" şi este animat de "patriotism economic". El a susţinut că această formaţiune politică nu va fi naţionalistă şi nu este un partid "făcut degeaba".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
el si nevastasa ! nu mai scapam de rablele astea fam de excroci hoti
2
0
Toate gunoiele ajung deasupra.
2
0
normal ,cu pesede ai furat sa-ti faci averile .
5
0
ai fruat toata viata si nu ai facut nimic catelule !
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920