REPLICA ONLINE CONSTANTA

13° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
13° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Buzoianul Despescu este şef cu acte-n regulă la IPJ Constanţa: "Este un judeţ complex, dar mă bazez pe colegii mei"

Buzoianul Despescu este şef cu acte-n regulă la IPJ Constanţa: "Este un judeţ complex, dar mă bazez pe colegii mei"

Replica API 26 iunie 2014 | 00:00 288

Şi-a stabilit deja priorităţile

Şi-a stabilit deja priorităţile

Comisarul-şef de poliţie Dumitru Bogdan Despescu a trecut cu brio concursul pentru şefia IPJ Constanţa. Concursul s-a desfăşurat la sediul Inspectoratului General al Poliţiei Române, el fiind singurul candidat înscris la examen. Acesta deja şi-a stabilit priorităţile, menţionând că judeţul Constanţa este unul cu o situaţie operativă complexă.

Concursul a constat în susţinerea unei probe unice de selecţie, respectiv interviu pe subiecte profesionale. În urma evaluării, comisarul-şef de poliţie Dumitru Bogdan Despescu a fost declarat admis la concursul organizat pentru funcţia de şef al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa. "La data de 25 iunie a.c., la sediul Inspectoratului General al Poliţiei Române s-a desfăşurat concursul pentru ocuparea funcţiei de şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa. În urma evaluării, comisarul-şef de poliţie Despescu Bogdan a fost declarat admis la concursul organizat pentru funcţia de şef al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa", au anunţat reprezentanţii IPJ Constanţa. Comisarul - şef deja a stabilit priorităţile, principala fiind legată de sezonul estival. "A fost un examen, pentru că nu putem numi concurs când este un singur candidat. Mi-am prezentat ideile, priorităţile directe de acţiune şi măsurile pe care vreau să le implementez. Toate acestea au ca şi obiectiv principal creşterea siguranţei publice în Constanţa şi protecţia persoanei, patrimoniului, combaterea infracţionalităţii stradale şi riscul rutier. Pot să vă spun că o prioritate este şi combaterea infracţiunilor de natură economică şi a celor cu violenţă. Este un judeţ cu o situaţie operativă complexă, dar mă bazez pe colegii mei, pe poliţiştii Inspectoratului. Împreună cred că vom gestiona situaţia într-un mod corespunzător şi prioritatea numărul unu la acest moment este sezonul estival, să nu înregistrăm evenimente deosebite şi să gestionăm situaţia pentru ca tot ce înseamnă turist sau locuitor al judeţului să petreacă fără probleme toată această perioadă", a declarat, pentru "Replica", Bogdan Despescu. Menţionăm că acesta a fost numit la comanda Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa din data de 8 aprilie anul curent, atunci când a expirat împuternicirea lui Constantin Dancu. Comisarul şef al IPJ Constanţa este din judeţul Buzău.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218