REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° ConstanÈ›a Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° ConstanÈ›a Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Ca în filmele de acţiune: o femeie din Cobadin a fost legată, după care i-a fost răscolită casa

Ca în filmele de acţiune: o femeie din Cobadin a fost legată, după care i-a fost răscolită casa

Replica API 8 martie 2013 | 00:00 346

O femeie de 80 de ani, din Cobadin, a trecut prin clipe de groază în dimineaţa zilei de vineri, 8 martie, eveniment ce pare a fi desprins din filmele de acţiune. Mai exact, în jurul orelor 8.30, octogenara s-a trezit cu o persoană străină peste ea, în casă, care a imobilizat-o, legând-o de mâini şi de picioare. După ce a înlăturat "obstacolele", individul s-a apucat să caute, în tihnă, ceva lucruri de valoare. A răscolit toată casa însă nu a avut succes, nu a găsit nimic ce ar fi putut reprezenta interes. Supărat că şi-a pierdut timpul de pomană, hoţul a dezlegat femeia şi a plecat. Speriată, vârstnica şi-a anunţat fiica şi i-a povestit cele întâmplate, aceasta sunând la Poliţie. Oamenii legii au ajuns la faţa locului şi au demarat cercetările în vederea depistării făptaşului şi tragerii acestuia la răspundere.

Reamintim că zilele trecute un alt eveniment a fost înregistrat pe străzile din Cobadin. Un individ, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice a vrut să spargă biserica din localitate pentru a fura cutia milei. Nu a reuşit, s-a speriat şi a hotărât să se răzbune pe un autoturism aflat în vecinătate. Nici de data aceasta nu a reuşit şi s-a îndreptat către casă. A doua zi a fost săltat de oamenii legii, fiind vorba de Ionuţ Valentin Geană, de 22 de ani, care şi-a recunoscut fapta, spunând că era beat şi a vrut să facă rost de bani.

Ce spune Poliţia despre caz

La data de 8 martie a.c., poliţiştii din Cobadin au fost sesizaţi de o femeie din localitate despre faptul că, mama acesteia, în vârstă de 80 de ani a fost victima unei tentative la infracţiunea de tâlhărie. Deplasaţi la locul indicat, poliţiştii au stabilit faptul că, potrivit sesizării, în această dimineaţă în jurul orei 08.00, în locuinţa femeii a pătruns un bărbat necunoscut, a imobilizat-o legând-o cu o sfoară, după care a încercat să sustragă bunuri. Întrucât nu a găsit bunuri sau valori, a dezlegat victima, părăsind locuinţa, fără a sustrage vreun bun. Cercetările sunt continuate de către poliţişti în vederea identificării autorului şi tragerii acestuia la răspundere penală.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218