REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Ca la Hârșova! Coafeză la conducerea Spitalului Orășenesc; un spital care riscă să rămână fără acreditare

Ca la Hârșova! Coafeză la conducerea Spitalului Orășenesc; un spital care riscă să rămână fără acreditare

Replica API 13 aprilie 2017 | 23:30 782

Viorel Ionescu, Alina Chivu

Mare vâlvă la nivelul Spitalului Orășenesc Hârșova! Ionel Dia, viceprimarul orașului, aduce din nou în atenția publicului situația privind conducerea unității medicale. Mai exact, este vorba despre o așa-zisă "revenire" a Alinei Chivu, tânăra coafeză, în funcția de manager. "

Prin emiterea Dispoziției nr.169/20.02.2017, primarul orașului Hârșova, Viorel Ionescu, refuză dreptul Consiliului de administrație al Spitalului Orășenesc Hârșova de a organiza concursul pentru ocuparea funcției de Manager, cu scopul vădit de a facilita revenirea hairstylistei Chivu Alina Elena la conducerea spitalului din localitate. (...) În tot acest timp când primarul este preocupat doar să-si impună hairstylista pe postul de manager, spitalulul este dat uitării. Din acest motiv atenționez conducerea spitalului că au uitat să depună cererea de înscriere în procedura de acreditare ciclul II cu un an înaintea expirării ceritificatului de acreditare, data limita pentru depunere fiind 08.01.2017 conform Ordinului Președintelui ANMCS nr.660/15.11.2016. Solicit să se depună cererea cât mai urgent deoarece Spitalul Orașenesc Hîrșova riscă să rămână fără acreditare și din acest motiv nu mai poate semna contractul cadru cu CNAS Constanța și chiar poate duce la desființarea acestuia", a precizat Ionel Dia. Amintim că în luna octombrie a anului 2016, Adrian Nicolaescu, prefectul județului Constanța, i-a cerut primarului Viorel Ionescu să reanalizeze dispoziția prin intermediul căreia Alina Chivu a fost desemnată manager întrucât fusese depistate anumite nereguli.

Diana NEAȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ati vrut primar de cacat felicitari sa va spalati cu el pe cap .
0
0
daca votati pe bani sugeti castravetele 4 ani tot pe bani o sa votati castraveti o sa mancati
1
0
asa manager da
0
0
Credeti ca tara noastra este condusa de academicieni,!?Tot oameni ca ,acestia sunt promovati si la nivel mai inalt de functi publice ,deci ,nu iese din tipar in romania,in alta tara da sau in alta perioada a existentei acestei tari.
2
1
Cu o asa panarama de primar un asa rezultat' frizerita manager peste medici. Rusine nu mai exista' cat de competenta frizerita are licenta in pasarica.
3
1
Peste un batalion de puli!
5
1
iti dai seama ca este sef pentru in medic cu cativa ani de fac ,plus rezidentiat ...bla bla bla bla "sus frizerii"!
5
2
Este o nesimtire din partea primarului...este o mizerie ce se intampla acolo...pacatde oameni din oras....
6
1
O rusine pentru oras. O putipoaca manager la un spita. Rusine primarului...!!!
6
1
adica dos ! Ce avem o cucuvea si la DNA si vad ca nu mai comentea-za nimeni cate si mai cate a facut si face in continuare !
3
2
e STELISTA, MAAAAAI
1
1
pai la medgidia cu este ? o sora peste medici . bravo lui !
1
1
Pai asa e peste tot nu doar la harsova si la cta e la fel , isi baga oamenii lor la conducere.... tara de cacat unde daca n ai pile nu faci nimic
5
1
hairstylist cica .. esti frizerita da te dracu
11
2
Oameni ajunsi primari care n-au avut si ei o femeie bine niciodata iata ce fac ptr o bucata de pasarica,o numeste manager.
10
2
Diana Neata, ai grija la conjugarea verbelor. "Fusesera depistate anumite nereguli" si nu "fusese" asa cum este scris.
5
2
A cui amanta mai este si asta?
7
1
Chirita a prins curaj.A prins rahatul coaja
3
0
De ce nu da si d-ra ,concurs?Parca ar avea niste studii.....
5
0
Ma numesc Nadrag si va rog sa nu imi jigniti meseria de strungar si nici studiile de la particulara.Am fost primar la Harsova 8 ani si ma mandresc cu meseria de strungar si de economist la ff. L-am avut pe Fane Beica un meneger excelent cu studi ca ale mele si multa experienta la tejghea. A lucrat cu omul si s-a descurcat de minune cand nu se scobea in nas.Deci...
9
0
Prostii intre ei!!! Daca vine un prost primar, niciodata nu se va inconjura de oameni inteligenti pentru ca prima frica a prostului ajuns in functie este sa nu ii ia altul functia!! Daca asta a pus coafeza director, inseamna ca si el o fi fost vreun fochist sau strungar, evident cu facultate la "particulara"!!!
13
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108