REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Ca la noi… la nimeni! Pista de biciclişti care trece printr-o… terasă!

Ca la noi… la nimeni! Pista de biciclişti care trece printr-o… terasă!

Replica API 5 mai 2017 | 00:00 304

Cu chiu, cu vai un bulevard din Constanța se bucură de o pistă de bicicliști! Din păcate, nu este un lucru bine făcut, după cum susțin oamenii! Mai exact, este vorba de zona aflată la intersecția bulevardului Tomis cu strada Traian. Singura pistă de pe bicicliști aflată pe un bulevard principal iscă noi dispute la nivelul locuitorilor de la malul mării.

Mai exact, vizați sunt bicicliștii care sunt nemulțumiți de faptul că zona special amenajată pentru ei este “întreruptă” de o terasă. “Se întâmplă pe bulevardul Tomis x Traian (Negru Vodă). Prea multe nu am ce să comentez, imaginile vorbesc de la sine. Probabil la Atena nu există piste de biciclete (…) Cert e că am văzut niște scene uluitoare. Dacă iau eu MTB-ul, casca de motor și intru și fac praf toate mesele ce ar fi!?”, a precizat un constănțean.

Diana NEAȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In acest reportaj se semnaleaza o problema dar specific romanilor scriem sau discutam pe langa subiect chiar la un nivel de analfabetism grav .
5
0
de mai jos asa zisi biciclisti, mergeti bai in prcuri sau la munte sa va dati cu bicicleta ca pe bulevard unde sunt pistele langa traficul ala intens, va gazati si mai rau va faceti la sanatate, voi chiar nu sunteti constienti, mai bine va luati o bicicleta de sala.
2
10
nu sa facut nimic si sant trecute ca finalizate, bani deja cheltuiti ... impartiti de catre d-nu primar la gasca lui iar noi tacem din gura sa nu se supere !
4
0
Fara a tine partea cuiva, vreau sa intreb: nu cumva de acolo incepe pista de ciclism? Daca retin bine zona, de acolo in jos sunt pavele, ca in toata zona peninsulara, fara a mai fi trasata vreo pista.
4
1
credeti ca e normal ca suferim de locuri de parcare , pt trei biciclete care trec pe zi ? cine se plimba cu bicicleta pe bdul tomis ?
5
26
Este bataie de joc!faceti macar o trecere de pietoni in colt!tre sa traversezi printre masini.ca o luam prin terasa,ne am obisnuit cu ideea ,asta-i Romania noasstra!pt mame cu carut ,sa ocoleasca zona!!chiar nu au pe unde trece,nu au loc prin terasa,tre sa treaca prin strada,printre masini...trist
13
0
Bicicleta?cine te a pus sa iesi cu ea?ia-o in carca si treci prin terasa cu ea.grav e ca aceeasi problema o au si pietonii:ori prin terasa dc vin de pe tomis.pt mamele cu carut e o aventura!!!nu au loc cu carutu prin terasa,tre sa ocoleasca prin strada,printre masini.aleea de acces a ramas micuta,nu 2-3m cum promitea primaria.deh,legea nu e aceeasi pt toti.
13
1
Inspectorul de la corpul de control ii lasa, vine zilnic pe acolo
11
0
acum sa fim seriosi, astia au fotut 2 linii pe asphalt si gata pista de biciclete.
1
8
Esti mai prost ca omul de zapada.Stai jos ,4.
10
5
la Costinesti trecerea de pietoni de pe partea cu politia se opreste in taraba cu gablonturi care este amplasata la intrarea pe strada Litoral zis strada foamei.Totul se intampla in fata politiei dar fara remuscari deoarece acel spatiu este a domnului politai de la circulatie Cralev Cristi care la urma lui l-a subanchiriat.Deci se poate incalca legea !
7
0
Constanteanu respectiv e un mare dobitoc. Bine ca v-au facut piste ca sa va tot vaitati. Duceti-va naibi la Amsterdam daca vreti piste ca lumea si lasati-ne in pace cu MTB-urile voastre de 2 lei, la man-a paispe.
12
31

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367