REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.9° Constanța Mie., 17 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6702
17.9° Constanța Miercuri, 17 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6702
 

CA-N FILME! Oprit în trafic pentru că nu purta centură, dar… era și băut! Să o facă lată, a declarat că-i altă persoană!

CA-N FILME! Oprit în trafic pentru că nu purta centură, dar… era și băut! Să o facă lată, a declarat că-i altă persoană!

Replica API 26 iunie 2018 | 23:29 243

Permisul ia-l de unde nu-i

Permisul ia-l de unde nu-i

A fost tras pe dreapta de către polițiștii rutieri întrucât nu purta centură de siguranță, dar s-a constatat că se afla și sub influența băuturilor alcoolice. După ce s-a prezentat, spunând că nu are actele la el, bărbatul a fost condus la spital și apoi la Poliție. Acolo, surpriză! Polițiștii au constatat că este vorba despre o altă persoană. În cele din urmă, șoferul în cauză a ales să încheie un acord de recunoaștere a vinovăției.

Un bărbat din Pecineaga a crezut că va scăpa mai ușor dacă se prezintă a fi fratele lui. Totul s-a petrecut anul trecut, când acesta a decis să plece cu mașina spre Mangalia. A mai luat o persoană cu el și au pornit la drum, chiar dacă, atenție!, nu avea permis de conducere și consumase băuturi alcoolice. Nici bine nu a ieșit din localitate, rulând vreo 2 km, că polițiștii rutieri i-au făcut semn să tragă pe dreapta pe motiv că nu purta centura de siguranță. Atunci, el a declarat că se numește B.D., iar oamenii legii au constatat că prezenta halenă alcoolică. A suflat în etilotest, rezultatul fiind de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care a fost condus la spital, în vederea recoltării de probe biologice. De la spital a fost condus la Poliție, iar acolo… surpriză! Lucrătorii au constatat că fizionomia persoanei depistate nu corespundea cu cea din evidențe a numitului B. D. și, fiind confruntat, conducătorul auto a declarat că se numește B.I., datele comunicate anterior fiind ale fratelui său. Totodată, s-a constatat că numitul B.I. nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule. ”Fiind audiat, suspectul B. I. a declarat că autoturismul marca Opel Vectra îi aparține, dar nu a încheiat actele necesare. În ziua de 18.02.2017, susține acesta, a consumat între orele 15.00-16.00, 500 ml vin și un litru de bere, după care s-a decis să se deplaseze pe…, pentru a ocupa un loc la oborul de a doua zi, sens în care a luat mașina de la Pecineaga, a condus pe drumul negru până la …, după care a pătruns pe drum public, circulând aproximativ 2 km. A mai arătat că, la momentul depistării, a comunicat datele de stare civilă ale fratelui său, B. D.. Ulterior a fost testat cu aparatul etilotest și apoi condus la spital pentru recoltarea probelor de sânge și, când a fost dus la sediul poliției, s-a constatat că s-a prezentat sub o identitate falsă”, potrivit rolii.ro. În cele din urmă a decis să-și recunoască faptele și a încheiat un acord de recunoaștere a vinovăției. Astfel, a primit 1 an și 4 luni de închisoare cu suspendare.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Lu femeia aia amarata care a furat 4 boboci de lalele dintr.un sens giratoriu ia dat 4 ani si la hotii din parlament si restu de scursuri suspendare . Cum vine asta . Nu mai inteleg nimica . De aia am plecat din tara mea . Nu vad unde e logica
0
0
Asta e romanica noastra plina de tarani betivi pesti curve si hoti. La munca jeguri ordinare.
3
0
stie cineva cine este ala cu curu mare cu sicriu verde CT 22 WTS?
0
0
Oprea tata,Pecineaga nu apartine de 23August!!!
0
0
Face ce face primarul lui Mugurel! De ce primarul poate circula beat si el nu ? Exemplu este de urmat !
5
0
Iar un prostan cu opel??? Aveti mare grija in trafic atunci cand vedeti opeluri.
8
0
Cam multe informatii din dosar ! Si nici macar nu exista o solutie definitiva ! De unde scurgerile de informatii ?
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369