REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Ca-n filme: un membru al unei grupări de traficanţi de droguri, FURT din Peco, la Agigea! Avea maşină neînmatriculată

Ca-n filme: un membru al unei grupări de traficanţi de droguri, FURT din Peco, la Agigea! Avea maşină neînmatriculată

Replica API 3 februarie 2018 | 00:00 388

Era trimis în judecată

Era trimis în judecată

Dionisie Ida se afla în atenția oamenilor, fiind membru al unei grupări infracționale specializate în trafic de droguri. S-a lăsat cu percheziții, arestări, însă individul mai sus menționat era cercetat în libertate. Ulterior a fost trimis în judecată, cu mențiunea că procesul este abia la început. Numai că Dionisie Ida a mai dat o lovitură! S-a urcat la volanul unui autovehicul neînmatriculat și a furat combustibil dintr-o benzinărie. Acum a ajuns în arest și, automat, s-a mai ales cu un dosar penal, care, cu siguranță, va cântări la condamnarea definitivă, atunci când pedepsele se vor contopi.

Bărbatul a fost arestat pe 1 februarie anul curent, decizia aparținând Judecătoriei Constanța. Este vorba despre faptul că, la data de 31 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Rurală Constanța au depistat un tânăr, de 24 de ani, din Constanța, Dionisie Ida, care ar fi sustras, dintr-o stație peco, din localitatea Agigea, o cantitate de combustibil în valoare de 205,50 de lei.

Totodată, polițiștii au stabilit faptul că autoturismul condus de persoana în cauză este neînmatriculat. Polițiștii constănțeni l-au reținut pe bază de ordonanță pentru o perioadă de 24 de ore și l-au introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, după care a fost propus spre arestare, magistrații eliberând pe numele lui mandat pentru 30 de zile. Totodată, precizăm că individul fusese trimis în judecată, la finele anului 2017, alături de alte persoane, pentru trafic de droguri.

Amintim că, la data de 14 iunie 2017, poliţiştii BCCO Constanța și procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța împreună cu polițiștii Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române, au efectuat 17 percheziții domiciliare în județul Constanța, la persoane bănuite de trafic de droguri de mare risc și operațiuni ilicite cu substanțe cu proprietăți psihoactive.

La activități au participat polițiști din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Porturi Maritime, precum și jandarmi. Cercetările în cauză au demarat la începutul anului 2017, atunci când au fost identificați doi bărbați din localitatea Eforie Sud, care ar fi introdus în țară, din Bulgaria, droguri de mare risc (amfetamină), pe care le-ar fi pus în vânzare. Concomitent, cei doi bărbați ar fi constituit o rețea de distrubuție a drogurilor, la care ar fi aderat 8 bărbați, cu vârste între 19 și 49 de ani, din județul Constanța.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate de la locuințele celor în cauză 120 de grame de pulbere de amfetamină, 30 de comprimate de Alprazolam (Xanax), 100 de grame de substanță pulverulentă albă, 1.630 de pliculețe autosigilante cu substanță vegetală mărunțită, 317 pliculețe autosigilante goale și 57 de țigarete artizanale cu substanță vegetală susceptibilă a avea proprietăți psihoactive.

De asemenea, au fost ridicate și 6 seringi, 3 cântare electronice, 2 grindere, o sabie, 5 cuțite de vânătoare, un baston telescopic din metal, o cagulă din material textil, 3.298 de lei și 400 de euro, 27 de telefoane mobile și 3 laptopuri. Cei care au fost trimiși în judecată sunt: Antonio Cristian Abagiu, Petre Ionuț Drăghici, Silviu Eugen Mocanu, Simion Cornel Mocanu, Niki Marian Popescu, Petrică Mustață, Dumitru Adrian Dorin, Marius Ștefan, Cosmin Vlăduț și Dionisie Ida. Unii au fost arestați în primă fază, dar, rând pe rând au scăpat de măsura preventivă.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pentru cultura generala a ziarului acesta de evrei si de agramati si de rasisti , cat si pentru saraciile de mai jos , nu e machidon , ati face bine si v-ati ocupa de ciorile de la henri coanda ,care va tin sub control si nu mai iesiti din case saraciilor ce sunteti , macar machidonii au facut blocuri si ceva restaurante ce va deranjeaza ?Doar creati un scenariu in mintea aia voastra seaca cum ar fii fost constanta fara machidoni, ar fii fost Constigania condusa de tigani, xenofobii dracu ce sunteti
1
0
Bagane-am pula in rasa lor si in cracanatele lor cu nanaul mare !
2
1
Sa va bag muie de avortoni
0
1
Sa suferi pula fraierilor invidiosilor care scrii de buruiana ca vindem droguri facem bani nu ca voi muritori de foame Si muncitori noi avem femei care fac bani pe noi vindem legale ne descurcam haha ofticosilor
1
3
Sa vina Politia BCCO si DIICOT la Mangalia! E jale cati dealeri sunt in Acest oras. Dealerii principali ai Mangaliei: unu zis Verde , fratii Lepadatu Marian si Lepadatu Vio zisi fratii Gibonu Jepat , neamu lu Flori Buruiana Manka , Rufat , Cristi Muia , Florin Ragabeja , Pepino , Vapor , Posmag Alexandru , Symon Mocanu , Adi Grasu , fratii Martonfi Andrei si Martonfi Alex , Copilu ala de pe fb Jonas Niky , tiganii de pe str. Sirenei Albatros si multi altii!!!
5
1
Un bou un nemernic care nu merita sa traiasca pe lumea asta.
6
1
i-ar sta foarte bine,decedat! Ce atata cheltuiala ptr un jeg? Intre timp el mai distruge cateva vieti!
7
1
Machidonii astia ne inbolnavesc. Moarte lor si nemulii lor
9
5
Cand se termina judecata? Ca pe ei ii vad bine mersi pe strada ,hai odata la beci cu ei
9
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367