REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.9° Constanța Mie., 17 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6702
17.9° Constanța Miercuri, 17 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6702
 

Ca să nu fie dată afară, Mariana Soceanu și-a dat demisia de la CT BUS!

Ca să nu fie dată afară, Mariana Soceanu și-a dat demisia de la CT BUS!

Mirela PASCAL 18 martie 2023 | 00:00 10265

După ce a stat o bună perioadă în concediu medical, Mariana Soceanu, fosta șefă a banilor CT BUS, a binevoit să vină vineri, 17 martie a.c., la serviciu. Dar nu pentru a face ceva ca să merite banii încasați, ci pentru a-și scrie demisia. Da, ați auzit bine! Veșnica Mariana Soceanu, simpatizanta și susținătoarea lui Decebal Făgădău în campania electorală din 2020, pleacă de la CT BUS. Nu știm cine sau ce a determinat-o să ia această decizie, cert este că schimbarea din viața profesională a lui Soceanu e radicală. De ce spunem asta? Pentru că a plecat și din PSD!

Ca sa nu fie data afara, Mariana Soceanu si-a dat demisia de la CT BUS!Mariana Soceanu

Mulți oameni, ca să nu spunem toți, din CT BUS au motiv de sărbătoare în acestă perioadă, și asta pentru că au scăpat de tartorul Soceanu, așa cum era supranumită. Vineri, 17 martie, Mariana și-a scris demisia... Nu știm ce motive a invocat, poate ca să evite rușinea concedierii, cine știe?! Soceanu nu a plecat pe ușa din față, chiar dacă a petrecut o mare parte din viața sa la CT BUS, ci pe cea din dos, din pricina conflictelor de muncă în care a fost implicată.

A plecat pe ușa din dos

După cum Replica a relatat, Soceanu se află în procese cu angajatorul, fiind sancționată de conducere. Anul trecut, prin vară, s-a constatat, în urma unor controale în actele societății, că a cauzat un prejudiciu ca urmare a gestionării necorespunzătoare a bunurilor societăţii, prin permiterea utilizării cardului Rezervă nr. 1 în mod nejustificat. Adică a permis, pentru sine sau pentru alți salariați… rămași neidentificați, alimentarea cu combustibil a unor autovehicule în mod nejustificat, cauzând un prejudiciu de 1.235,43 lei. Așa se face că societatea CT BUS a deschis acțiune în instanță în vederea răspunderii patrimoniale, dosarul aflându-se, încă pe rol și plimbându-se de la o secție la alta. Într-un alt dosar, Soceanu contestă, la rândul ei, o decizie de sancționare. De altfel, ultima acțiune pe care a intentat-o a fost înregistrată pe 14 martie, tot o decizie de sancționare.

Ca sa nu fie data afara, Mariana Soceanu si-a dat demisia de la CT BUS!

Și-a dat demisia din PSD

Lăsând la o parte aceste aspecte, este important de punctat faptul că Soceanu a plecat, nu numai de la CT BUS, ci și din PSD, depunându-și demisia în urmă cu câteva zile, după cum ne-au informat sursele noastre. Gândul de a părăsi partidul o bate de foarte mult timp, mai exact de când a venit la conducerea urbei PNL. Adică din perioada când și-a pierdut funcția de director economic și a devenit o simplă șefă de birou, la Contabilitate. Mariana Soceanu a mai fost contabilul șef al fostei RATC și în trecut, dar a avansat-o Făgădău, în ciuda faptului că fusese acuzată că a ridicat din casieria autobazei Autobuze sume de bani în avans din salariul cuvenit în viitor. Se întâmpla în luna mai 2007...

Soceanu, susținătoarea lui Făgădău

Ca sa nu fie data afara, Mariana Soceanu si-a dat demisia de la CT BUS!Mariana Soceanu, susținător înfocat al lui Decebal Făgădău, la alegerile din 2020

Revenind la demisia din CT BUS, cu siguranță nimeni nu-i va face tablou cu poza ei pusă la intrarea în instituție sau la loc de cinste... și va rămâne, mai degrabă, în amintirea colegilor drept „tartorul” care le-a făcut zile fripte și care a creat adevărate tsunami-uri, atunci când ceva sau cineva nu-i era pe plac.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
oarba dupa tine ca semeni cu matusi miu vasile transexualule
0
0
cea mai mare c***a si tarfã de la ct bus!!! sa te vad cu bani pe ochi nennorrocito ca din cauza ta numai am munca huuuuuuuuuuaaaaaaaaa
3
5
buna ziua!!! o sa fiu scurt!!! numai lucrez de multi ani in autobaza!!!eu am trait cu mariana!!!era genul de femeie care i placea sa fie agresiva,sa urle,sa fie palmuita! in fine! distinsa doamna a platit de alungul anilor dupa ce a terminat o cu mine diferite persoane din autobaza pt a si satiface placerile!!!iar felul ei de a se purta cu agresiv cu “anumiti” angajati erau defapt nervii ca acele persoane nu au dorit acelasi lucru chiar daca primeau bani pentru ca aveau familii!!! RAZBUNARI mai bine zis!!SPAGILE PE CARE LE LUAI MARI??? prin cine o luai ?? cumba prin l**i??? te pup sexy!!!APROPO SA PLATESTI TELEFOANELE CARE LE AI LUAT DIN BANII REGIEI!!! ca oricum tot la Doamna DaNA AJUNGI STAI LINISITA!
4
3
sefaaaa ce spune sotul dumneavoastra? stie cand ati facut drum intors la munte ca l ai vazut pe soferul X si erai cu iulian in masina???stie ca te buleai cu colegul nostru care era sofer pe autobus? sa traiti bine!!!! apropo sa stie si copilul dumitale cand o citi aici ca dumneata ai fost cea mai mare cwrva din ratc! sa stie si copilul dumitale cand plecai de la munca la 7-8 seara ca rupreai biroul!!!si nu aveai perie de par si ieseai cu parul ravasit de te uitai de 10 ori de la usa de jos sa nu te vada cineva pana ajungeai la masina!!!! apropo madamm!!! SEMENI VANT CULEGI FURTUNA!!!! CWRVA OBOSITA
4
3
Am dat in Madalina Cretzu de la APC pana iam spart nasu cu pwla. Misto putoarea!
0
1
Mâncați kkt
6
0
Tzatzoasa asta! P0rn0-contabilitate faci cu ea!
3
3
Presa noastră cea vitează, Are-n viaţă mare rost: Este “câinele de pază”, Care latră…contra cost…
6
3
Mare scofala, s-a inscris in pnl. Tot acelasi kkt. Apropo, prejudiciul, a fost recuperat?
8
4
Cum sa fie legal avansul pe mai multe lunib, oate pleci trebuie dat banii inapoi, poate mori intre timp, cine ii da inapoi, unui salariat de rand i se permite asa ceva?
8
4
Fagabou traieste bine mersi din spagile de la dezvoltatorii imobiliari.
7
6
Avansul pe 8 luni inainte ..... legal NU ?
3
5
Arata precum autobuzele lui gay mazăre, frumoasa cât 5 porci, a fost în tinerețe manechin la cimitirul central
8
9
A furat bani de la CT BUS
13
17
Pai si cu bani furati de la Ct. Bus. Cum ramane, tot angajati platesc.
16
15

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369