REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
15.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Ca să NU fiţi TÂLHĂRIŢI, aveţi GRIJĂ la întrebările care vi se pun pe stradă

Ca să NU fiţi TÂLHĂRIŢI, aveţi GRIJĂ la întrebările care vi se pun pe stradă

Replica API 7 noiembrie 2020 | 00:00 13931

Adrian Niță a fost condamnat la 5 ani de închisoare, în regim de detenție, însă decizia nu a fost definitivă, așa că a fost înregistrat apelul, care se va judeca pe 15.12.2020, la Curtea de Apel Constanța. Însă, mare grijă, constănțeni. Metoda pe care o aborda era: ”Unde e strada cutare? Nu sunt din localitate”. Apoi agresa persoanele și le fura ce prindea.

sursa foto: protv.ro

O persoană vătămată a relatat că s-a deplasat, la data de 19.07.2020, în jurul orei 12.48, de la cumpărături în stația de autobuz, situată pe șoseaua Mangaliei, zona stației peco MOL, cu scopul de a se îndrepta către adresa de domiciliu. În dreptul imobilului unde locuiește, aceasta a fost abordată de către un individ necunoscut care a venit din spatele său. Individul respectiv a întrebat persoana vătămată unde se află o anumită stradă, motivând totodată că nu este din localitate, după care imediat i-a smuls de la gât două lanțuri din aur în greutate de aproximativ 7 grame și a fugit ulterior de la fața locului. Totul a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă.

Cât e ceasul? Îmi formați și mie un număr de telefon?

O altă persoană vătămată a arătat că, în seara de 29.06.2020, în jurul orelor 22:40, după ce și-a parcat autoturismul în în fața bisericii de la Casa de Cultură, în parcarea amenajată, a fost acostat de către un individ necunoscut care l-a întrebat cât este ceasul. Reclamantul a precizat că a scos telefonul mobil din buzunarul de la spate al pantalonilor pentru a vedea cât este ora, apoi a plecat către blocul în care locuiește, a vând mâinile ocupate cu mai multe bagaje.

În momentul, în care urca treptele către ușa de acces în scara blocului, a observat că bărbatul care anterior îl întrebase cât este ceasul, se afla în spatele său. De această dată, individul respectiv l-a rugat să apeleze un număr de telefon pe care îl avea notat pe o hârtie, însă l-a refuzat și s-a îndreptat către ușa de acces în scara blocului. Persoana vătămată a menționat că, după ce a intrat în scara blocului, bărbatul l-a urmat, insistând să apeleze acel număr de telefon. În timp ce urca treptele către etajul 1, individul respectiv a încercat să-i sustragă telefonul mobil aflat în buzunarul de la spate al pantalonilor. Reclamantul susține că, în momentul în care s-a întors, autorul l-a prins de un picior, astfel că s-a dezechilibrat și a căzut pe scări. Persoana vătămată a declarat că s-a ridicat și s-a îndreptat către autor, însă acesta a fugit către ușa de acces a scării blocului, fapt pentru care că a revenit la locul în care căzuse cu scopul de a-și aduna bagajele și telefonul mobil, căzute pe scări.

În timp ce își aduna bunurile căzute pe jos, autorul a revenit și i-a sustras telefonul mobil, aflat pe una din treptele scării blocului. După ce a sustras telefonul mobil, autorul a fugit, abandonându-și papucii cu care era încălțat, la fața locului.

Menționăm că autorul tâlhăriilor este Adrian Niță.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Taiate mainile si sa vedem daca mai are curaj sa fure cineva !
6
1
Si prin zona Asirom-Mircea apare de nicaieri un boschetar care daca nu-l observi la timp se indreapta brusc spre tine.de-ti da palpitatii, daca te prinde singur peintre masini...... Azi acostase un vecin din cartier.
2
1
Aia autentici iti trage una in capde nu te vezi si-ti ia tot
5
0
Caini flamanzi o sa fie toata viata lor interlopii. Legati si batuti la talpi ca pe vremea lui Ceasca. Stiau de frica, nu mai fur nu mai fur Sefu ca dai tare bine in mine.
3
0
ca e vorba de nita de la navodari
4
1
Ca legalizeaza drogurile.
3
0
Poate sa ai grija la raspunsuri,nu l-a intrebari! S-a intamplat sa intrebe cineva cat e ceasul, dar pentru precautie nu am scos telefonul ci i-am spus ca nu am ceas si nu stiu ce ora este.
6
3
Titlu idiot. Ce grija sa ai la acele intrebari ? Sa ciulesti urechile mai bine la intrebare ?? Te talhareste daca vrea, cu sau fara intrebare
13
2
Sa stea la racoare adica la Inchisoare pt Furt si sa ramana inchisoare 200 de ani pedeapsa si politatii sa il snopeasca pe individ sa il biciuiasca cu biciul ciuruit cu sange pana moare in inchisoare asta ar merita individul ala Adrian nita sa nu mai iasa Niciodata din inchisoare iar politaii sa ii aplice niste biciuieli pe spinarea Tanarului Adrian nita pana acesta va muri in chinuri groaznice in inchisoare si biciuit De Politisti pe spinarea lui pana va muri cu spinarea lui biciuita de politatii si plina de sange!
10
7

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102