REPLICA ONLINE CONSTANTA

3.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
3.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Ca să nu se plictisească. Primăria Constanța organizează concurs de table pentru pensionari

Ca să nu se plictisească. Primăria Constanța organizează concurs de table pentru pensionari

Replica API 24 septembrie 2018 | 01:20 422

Cât e ziua de lungă, pensionarii Constanței își trăiesc bătrânețea la cluburile amenajate de primărie. Pentru că, hobby-ul preferat al bătrânilor sunt tablele, administrația locală s-a gândit să le facă o bucurie și a organizat concurs de table. Nu de alta, dar să câștige și niște bani, dacă tot își pierd vremea pe la cluburi! Competiția se desfășoară în fiecare zi, la cluburile pentru seniori de pe raza municipiului Constanța și se va încheia pe data de 1 octombrie cu marea finală, în urma căreia se vor acorda premii în bani.

La concursul de table pot participa toți pensionarii cu domiciliul stabil în Constanța, iar înscrierea se face pe baza cuponului de pensie și a actului de identitate.

Campionatul are loc în trei etape iar participanții declarați câștigători vor juca între ei în marea finală care va avea loc în data de 1 octombrie, în pavilionul situat pe strada Stefan cel Mare nr. 77-79, de la ora 11.

Pentru desemnarea câștigătorilor, respectiv locurile I, II și III se vor juca două finale, finala mică și finala mare. Premiul I va fi recompensat cu 300 de lei, premiul II cu 200 de lei, iar premiul III cu 100 de lei.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ba nenorocitilor cu banii care platiti referendul asta puteati sa construiti doua spitale de pediatrie si daca tot va fute grija pensionarilor ajungeau banii si pentru 5 camine pentru asistenta batranilor
1
1
Cum dracului sa te plictisesti??? Inseamna ca tu ca individ nu ai nici o pasiune si nu stii sa faci nimic! Lua-v-ar dracu de limbrici puturosi!
2
0
Mare adevar ai spus. Sa dai bani nemeritati la frecangii de orice varsta, pensionari sau tineri, e forma de mita si coruptie. Mama are 70 de ani si munceste ca nebuna. MU13 P5D. Ai priceput ceva, Faggot? De unde draq....esti rupt de realitate demult. Bietul de tine, chiar te iei in serios.
6
0
Orice ban pentru nemunca este o greseala. Chiar daca au muncit o viata. Dar pun pariu ca nu prea le au cu munca. Cei care au muncit cu adevarat gasesc mereu ceva de facut nu sa stea la table.
8
1
Deee... pensionarii bazin electoral , tinerii sunt afara la munca ...magarie pe fata ! Bravo !!!
7
1
eu dat mue la toti de mai jos bree,nu place pensionaru ,fac pisu in gura voastra.
2
14
Asa ba . ce democratie Moolta mooye va doresc. Korditilor
3
5
sa ii pupati in fund baa, pensionarii sunt viitorul tarii , pt tineri nimic nu faceti, sa va fie rusine, huo
18
2
Asa frate, nu ca prostii aia de pe la cluj sau timisoara, care fac parcuri industriale, autobuze electrice si alte rahaturi...tablele si samba cele mai bune investitii, bravo dom primar, inca un mandat.
18
4
mariti-le pensiile non-stop,ca si salariile bugetarilor de lux!traiasca psd!porcul de la r,a,j,a sustine partidul infractorilor.Tineretul,mai conteaza?se pare ca,nu..tutankamonii care joaca table se bucura de protectie,pachetarii,asistatii.Faceti-le cluburi cu masaj!
19
2
porcul de stroe a vandut apa noastra jidanilor,e vorba de apa din aqviferul sud dobrogean veche de 23000 de ani pura si nepoluata iar acuma bem apa de canal,captata la medgidia,fara gust si fara energie,si asa farmaciile si pariurile erau cele mai multe privatizari,asa farmaciile vor fi pe primul loc,blestemat fie stroe securistul si tot neamul lui
18
2
A iesit la pensie!
14
1
Recompensele in bani le plateste dl director Emil Mereuta din buzunar?...ar putea sa faca un mic gest...la cate terase si-a cumparat pe numele altora...de la un hot de pui pe vremea lui Mazare si -a luat terase de 1 mil de euro...spaga la angajari a devenit lege nescrisa...mai ales sub comanda acestui infractor...serviciul pe care il conduce este la fel de corupt ca si domnia sa...ca doar el e in comisiile de angajare...
13
1
atata poate fagadau
18
1
Functionarii din Primarie nu au mai multa minte decat pensionarii care isi omoara timpul cu table.Cultura zero.Toti au minte putina dar si puturoasa.Sunt lenesi si la trup dar si la minte.Vai de capul lor.Iar functionarii din Primarie ii incurajeaja.Sedentarism,prostie si lene.
23
2

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920