REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Cadavru găsit în lizieră, la ieşire din Constanţa

Cadavru găsit în lizieră, la ieşire din Constanţa

Replica API 14 martie 2014 | 00:00 152

Imagini macabre la ieşire din Constanţa! Cadavrul unui bărbat a fost găsit într-o lizieră, la ieşire din Constanţa, spre Valu lui Traian, în dimineaţa de vineri, 14 martie. Din câte se pare, ar fi vorba de un bărbat dat dispărut la finele lunii februarie şi care ar fi avut probleme psihice. Criminaliştii au ajuns la faţa locului, la fel şi sora decedatului, care l-a identificat. Bărbatul are 59 de ani, se numeşte Vasile Rusu şi este din Pantelimon. Familia spune că acesta a mers la o pomană în zona Palas, după care a spus că se duce în Medgidia, acolo unde avea un apartament ce urma să fie vândut. De atunci nu a mai ştiut nimeni nimic de el. În plus, sora lui Vasile a spus că el a menţionat de mai multe ori că se va sinucide, că se va aruca de pe podul rutier de la Medgidia.

În dimineaţa de vineri, pădurarul din zonă a dat peste trupul neînsufleţit. "Eram într-o patrulă, în dimineaţa asta (vineri - n.r.) şi participam şi la o curăţenie pe marginea pădurii. Şi aşa am zărit o persoană care era decedată. Am sunat la 112, a venit Poliţia... Am înţeles că era bolnav psihic. La început am crezut că avea urme de violenţă, dar s-a stabilit că nu. Cred că au tras câinii de el după ce a murit. Sora lui, care a venit aici, a spus că vroia să se sinucidă, că vroia să se arunce de pe pod la Medgidia.", a declarat pădurarul. Cel mai probabil, bărbatul a murit de frig, însă acest lucru se va stabili în urma necropsiei. "La data de 14.03.2014, ora 09.30 poliţiştii Secţiei 4 au fost sesizaţi prin 112 cu privire la faptul că, la ieşire din municipiul Constanţa către localitatea Valu lui Traian, într-o lizieră a fost găsit cadavrul unui bărbat. Deplasaţi operativ la faţa locului, oamenii legii au identificat cadavrul unui bărbat în vârstă de 59 de ani, din sat Runcu , comuna Pantelimon, care figura ca dispărut de la domiciliu din data de 27 februarie a.c.. Se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor morţii urmând a fi făcute propuneri legale corespunzătoare prin unitatea de parchet competentă.", au spus reprezentanţii IPJ Constanţa.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614