REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
12.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Cade acoperişul Primăriei Murfatlar?

Cade acoperişul Primăriei Murfatlar?

Replica API 30 ianuarie 2018 | 00:00 236

„Se dezintegrează Primăria Murfatlar? De câteva zile, cad bucăți de lemn din acoperișul clădirii”, a sesizat o localnică ziarul „Replica de Constanța”, transmițând și fotografii din care se poate observa că din partea exterioară a acoperișului, de sub jgheaburi au căzut câteva bucăți de lemn. Contactați, reprezentanții Primăriei Murfatlar au precizat că problemele au apărut din cauza ploilor de lunile trecute și a apei care s-a infiltrat pe sub jgheaburi.

„Problemele au apărut în această iarnă, din cauza apei care s-a infiltrat. Am făcut deja devizul lucrării, urmează să începem procedurile de achiziție pentru efectuarea lucrării de reparație. Trebuie înlocuite jgheaburile și burlanele, lucrarea nu este mare, dar ridică probleme din cauza înălțimii clădirii”, ne-a precizat Cătălin Zugravu, șeful Serviciului Gospodărire din cadrul primăriei.

Lucrările au fost estimate la 40.000 de lei, iar până la realizarea reparațiilor, zona de unde au căzut bucățile de lemn a fost împrejmuită. Menționăm că acoperișul instituției a fost reabilitat în urmă cu zece ani.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Arata jalnic localitatea . Se vede de la o posta mizeria de pe strazi . Au atarnat asta vara cateva flori pe stalpi , de parca cineva mergea cu capu pe sus sa vada florile care se uscau de la soare si de la gazele de esapament . Nu baga masina de maturat pe srtrada sa adune prafu dar au avut grija sa atarne flori . Ma intreb cat oare au costat , florile si suporti . Batjocura si indiferenta . Au reusit sa aduca intr-o stare jalnica localitatea PSD-isti .
0
0
cel mai bine valu lui traian sa se comaseze cu murfatlar ,sa conduca mitroi ,adevarul se vede a si facut treaba in sat fata de zambarici al vostru
0
0
Oare acasa la primar tot asa arata acoperisul?
0
0
O sa cada si parimarul intr-o zi
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369