REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
21.4° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

„Cadou” pentru mai mulți constănţeni! NOROI şi BALEGĂ în loc de parcare

„Cadou” pentru mai mulți constănţeni! NOROI şi BALEGĂ în loc de parcare

Replica API 11 martie 2017 | 08:28 313

Constănțenii se confruntă des cu problema locurilor de parcare! Dacă au șansa să “achiziționeze” unul, se pot declara norocoși. Dacă nu, aceștia se simt nevoiți să și le parcheze ori pe trotuare, ori pe benzi de mers lucru ce le pune în pericol siguranța automobilelor. Totuși, situația celor care au parte de o parcare amenajată nu este deloc “roză”. Motivul?! Au parte de noroi și mai mult decât atât și de... excrementele cailor!

Situație strigătoare la cer pentru cei care locuiesc pe strada Soveja! Asta după ce parcarea din spatele unui bloc este “asezonată” cu noroi și balegă. “Când se va amenaja parcarea din strada Prelungirea Ion Alexandrescu din spatele blocului 51 din Soveja? De câțiva ani plătim locul, dar nu scăpăm de noroaie și de balega de la caii țiganilor. Aștept un răspuns corect și serios că până acum mi s-a răspuns la anul, la celălalt an și tot așa”, a explicat un locatar. Situația îi scoate din sărite pe cei care locuiesc în zonă! Imaginile vorbesc de la sine! Căruțele, câinii maidanezi, noroiul și gunoaiele întregesc un cadru dezolant, o fațada tristă a Constanței!

Diana NEAȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Crapa saracia-n noi uite ia poze cum arata orasul lumea a 4-a saracie lucie vai de capu nostru .
1
0
cindva ...1979,1982,1988,1989,nu susura glas de tigan in oras,...ca erau marinarii care-i capaceau de le sareau salvarii.Am dat numai anii in care si-au luat-o pe coaja.Acum, nu mai sinteti in stare sa-i cirpiti ? Sapun . E la mare cautae. parfumat chiar.
5
0
Of Doamne, da nu mai vine un alt Antonescu sa ne scape de tiganii miserabili si de politici PSD si ALDE care sint tot atit de miserabili. Constanteni unitiva si cereti respect pentru voi si pentru oras.
5
0
Dar sora ta, Claudia unde este? Ne lipseste cu al ei comentariu despre Constanta, o adunatura de turci, tigani si moldoveni violatori din Vaslui!
3
2
sa le sugi pooola.
1
4
poti sa te iei de tigani imediat iti reproseaza cu drepturile omului au un tupeu groasnic ne trebuie un stiti voi cine sa ne scape de ei sau sa ii linisteasca rau am ajuns.
6
0
Constanta a devenit o adunatura de turci tigani si moldoveni violatori din Vaslui
9
4
Asa e la noi ! Dar e normal ,nu deranjeaza pe nimeni mizeria si cacatul . Constanta e format din mai multe sate de tigani adunate pe care voi le numiti cartiere.
13
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369