REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.1° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
18.1° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Cadoul lui Predoiu, pentru Antonescu: "Discutăm într-o singură situaţie"

Cadoul lui Predoiu, pentru Antonescu: "Discutăm într-o singură situaţie"

Replica API 24 februarie 2014 | 00:00 162

Situaţia tensionată a USL umflă "muşchii" opoziţiei. Măcinată atât din interior, cât şi din partea liderilor naţionali, USL are mari şanse să se apropie de final. În cadrul unei conferinţe de presă organizată duminică la sediul PDL din Modrogan, candidatul democrat-liberalilor la fotoliul de la Cotroceni, Cătălin Predoiu, a tunat şi a fulgerat la adresa celor doi lideri.

"În ultimele zile asistăm la un dialog absurd între domnul Crin Antonescu şi domnul Victor Ponta. Acest dialog prefigurează o iminentă rupere a USL, cel puţin după aceste apariţii deplorabile. Această rupere, dacă se va întâmpla, înseamnă şi demonstrarea eşecului politic a construcţiei USL, un eşec politic al liderilor Crin Antonescu şi Victor Ponta. Mai demonstrează, în plus, faptul că USL a făcut o înşelătorie politică şi electorală pe care Ponta şi Antonescu şi echipele lor au tras pe sfoară poporul român, pentru un scop pe care l-am văzut foarte clar ulterior. Scopul USL a fost protecţia corupţilor în faţa Justiţiei, iar acest scop a eşuat. USL a eşuat în protecţia corupţilor şi a eşuat în tentativă simulată de a vinde iluzii românilor. Acest eşec al guvernării ultimelor 20 de luni demonstrează iresponsabilitatea premierului Victor Ponta şi preşedintelui Senatului, Crin Antonescu, demonstrează că nu au fost pregătiţi pentru aceste funcţii, demonstrează şi lipsa de responsabilitate politică a celor care i-au proiectat în aceste funcţii din partidele lor. De aceea, în egală măsură, pentru eşecul lui Victor Ponta, este vinovată şi echipa din jurul lui, în egală măsură este responsabil şi Crin Antonescu şi echipa din jurul său", a declarat Predoiu.

Pe de altă parte, candidatul PDL la alegerile prezidenţiale îi oferă şi un "cadou" lui Crin Antonescu. Acesta susţine că va colabora cu PNL doar în cazul unei moţiuni de cenzură. "Discutăm într-o singură situaţie. O moţiune de cenzură împotriva unui Guvern Ponta, care face în fiecare zi rău românilor, trebuie să adune pe oricine, din punctul nostru de vedere şi dacă acesta este rolul opoziţiei, ni-l asumăm", a spus Predoiu.

Marius Florian VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218