REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
12.3° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

CADRELE MEDICALE infectate la MEDSTAR lucrau și la SPITALUL JUDEȚEAN

CADRELE MEDICALE infectate la MEDSTAR lucrau și la SPITALUL JUDEȚEAN

Replica API 12 august 2020 | 00:03 19815

Ceea ce uită sau nu dorește să comunice conducerea Medstar, este că cel puțin un cadru medical a lucrat până în ziua în care rezultatul testului i-a fost comunicat, deși ar fi trebuit să rămână în izolare. De asemenea, câteva dintre cadrele medicale depistate pozitiv cu virusul SARS-CoV-2 lucrau în paralel și la Spitalul Județean Constanța. Reprezentanții Direcției de Sănătate Publică din Constanța ne-au precizat că în ultima săptămână, cadrele medicale care lucrau la Medstar nu au fost și la Spitalul Județean Constanța, fiind consemnate în concediu de odihnă.

„Dorim să precizăm că doar cele două sectoare ale spitalului sunt afectate. Ambulatoriul de specialitate și Laboratorul de analize sunt, în continuare, funcționale, cu aplicarea tuturor măsurilor de protecție care se impun. Personalul acestor două structuri nu a intrat în contact direct cu angajații spitalului, așa cum prevăd și normele interne, nefiind înregistrat niciun caz suspect sau confirmat în Ambulatoriu sau laborator. În momentul de față, toate consultațiile și investigațiile se desfășoară conform planificărilor existente.”, a mai afirmat conducerea Medstar.

O parte a cadrelor medicale este internată în spital, în timp ce restul sunt în izolare acasă.

Sorin HULUBEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Am absolvit Postliceala de Asistenti, am fost la dansii sa ma interesez pentru un post si feed-backul-raspunsul din partea lor a fost josnic. Fara bun simt.Fata de la receptie.Imi pare rau .Dar unele fete de la receptie de acolo, cred ca sunt angajate pe pile, nu obiectiv si pe merit, si iese ceea ce iese...dau ce pot si ele. Altceva nu pot sa dea. Fara pile e greu.In orasul nostru.Sa patrunsi in marea casta a sistemului medical.Si alte caste.Din pacate.
5
0
La medstar, lucreaza medici care sunt incadrati si la stat, numai ca pe la stat leafa merge, fara sa fie prezenti...., pentru ca li se permite.
11
0
dezvaluiri.ro
2
0
Intrebati pe cei de la birouri cum au fost amenintati sa nu plece in concediu cand au auzit ca patronii megastar sunt infectati.
8
0
Verificati prezenta in spitale..... Veti fi uimiti, ca ,,eroii in halate albe'', figureaza doar pe pontaj. Imbraca acele costume, doar pentru pozele care apar pe facebook....
17
0
Incompetenta naste monstri. Jos pilele si conducerile aservite. Directia de Sanatate Publica este o batjocora la adresa sanatatii cetatenilor, nu controleaza focarele de Covid-19. Mass-media sa-si faca datoria si sa investigheze. Coruptia este la cel mai inalt nivel.
9
0
Da Le am vazut pe hartie Sunt inregistrate in revisal la itm este foarte simplu sa se verifice ce am spus Sa i caute dupa cnp si sa vada cate contracte de munca sunt i registrate in revisal pe fiecare cnp in parte Si o sa reiasa ce am spus fara sa se deplaseze din birou incompetentii si lenesii de la itm
11
0
Ati vazut dumneavoastra contractele de sunteti sigur de ceea spuneti? Norma intreaga la spital, este de 7 ore de.obicei pe zi si un numar de garzi obligatorii.. In rest fiecare face ce crede de cuviinta cu timpul liber
3
9
Medici din Constanta pleaca si la Mangalia doar pe pontaje pt. bani ca nici nu merg.Cind sunt de garda nu vor sa fie deranjati , sunt obositi.ITM doarme ? Cum pot lucra in acelasi timp in mai multe spitale ?
22
6
Sunteti intr-o eroare... Personalul medical nu sta in izolare. Vine la serviciu pana la rezultatul testului. Daca e negativ, isi vede de treaba in continuare. Daca e pozitiv, se interneaza. Vezi la Prioritizarea testarilor din Definitia de caz pe site-ul INSP. Si tot acolo veti afla, ca personalul medical care a purtat masca simpla, ochelari si maneca lunga, cu exceptia cazurilor cand se genereaza aerosoli unde masca trebuie sa fie min. FFP2 nu este considerat contact. Numai prostii scrieti!
11
10
nu se mai satura de munca medicii astia
28
10
La societatea rubin avand si bar-terasa se pare ca exista 2 persoane cu simptome coronavirus, ce infirmiera vine sa-i vada?
6
6
Daca o persoana nu are muci in nas si rosu in gat, cum se poate sa aibe test pozitiv? De ce atatea minciuni covid?
13
18
Conduceraea Clinicii minte cu nerusinare. Nu au inchis niciun sector. Stie DSP Constanta mai bine. Dar....prieteniile vechi...nu se uita.
17
11
Nu mai luati spaga cash ca uite ce vi se intampla
24
6
Cum e posibil legal ca acei oameni sa lucreze intr o singura si in mai multe locuri Eu au nirma intreaga de 8 ore pe zi la scju Codul muncii art 111 si art 114 permite ca limita maxima a normei de munca pe zi la 48 de ore maxim pe saptamana ca medie pe 4 luni Plus ca in acelasi interval nu ai voie sa muncesti si sa fii platit in doua locuri Deci clar acei oameni au plecat de la unul din locurile de munca sigur scju ca sa munceasca si la med star dar au fost platiti in ambele locuri itm ul nu face astf de controale Aprox toti medicii din scju depasesc cu mult norma de munca
32
4
Nu ii mai satura Dumnezeu pe multi medici, au pontate si cate 25 ore pe zi. La universitate, spital stat, spital privat, cabinet. Si unii cer sau asteapta in continuare spaga
51
4
In urma cu 5 luni, la inceputurile pandemiei de corona ministerul sanatatii a transmis spitalelor de stat recomandarea ca personalul medico-sanitar sa nu mau lucreze la privat, tocmai pentru a prevebi aceste transmiteri. Medicii in mod special au incalcat cu nesimtire, inconstienta, lacomie, tupeu aceste indicatii continuand sa lucreze concomitent in 2-3 spitale. Si da, e adevarat, medici de la spitale suport covid continua sa faca garzi la spitale private ignorand orice norma epidemiologica si de bun simt. Astia sunt medicii romani carora li s-au triplat degeaba salariile.
55
6
angajatii din spitale, au ajuns la o maxima indiferenta si nesimtire fata de pacienti, foamea de bani, lacomia a atins cote maxime! iar guvernul a incurajat aceste scursuri, cum adica sa le dai spor de 2500 lei, pt ca vin la munca sa isi faca meseria aleasa? si asa au salarii muult prea mari fata de ceea ce ofera ca si competente!
62
8
Asta e parerea ta"ca legile sunt facute fara cap",defapt legile sunt gandite de parlamentari pentru ca sa vina in sptijinul hotilor cu care ei sunt farti de cruce mai ales P.S.Disti care au sarit ca arsi cand s-a propus ca in Romania sa numai fie penali in fuctiile publice tocmai pentru ca legea asta ar fi insemnat desfiintarea PSDeului.
22
12
sclavii banilor si ai pacientilor
17
5
dc legile sant facute fara cap oamenii nu gasesc de munca si alti lucreaza in 10 locuri,nu e normal
16
5
probabil mai lucerau si in alte locatii private!
16
3
Confuziile Medstar Medlife, sunt din cauza prostiei si indolentei? Sau nu? Cred ca Medlife ar trebui sa reactioneze.
19
2
in ambulatoriu lucreaza si doctori de la spital suport covid mangalia
21
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218