REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.6° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
18.6° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Căile de acces către plajele din Constanța, CURĂȚATE!

Căile de acces către plajele din Constanța, CURĂȚATE!

Replica API 20 iunie 2019 | 00:00 284

Angajații Serviciului Igienă Publică din cadrul Primăriei Municipiului Constanța, împreună cu cei ai societății de salubrizare, desfășoară permanent acțiuni de igienizare a aleilor din parcuri, a promenadelor și a străzilor.

Joi, 20 iunie a.c., mai multe echipe salubrizează scările de acces către plajele din municipiul Constanța. A fost curățată zona de deșeuri, a fost cosită iarba de pe margine, vor fi toaletați arbuștii crescuți în exces, măturate și cărate resturile vegetale.

În zilele următoare, angajații vor curăța și zona de taluz. În paralel, alte echipe ale societății de salubrizare și ale Serviciului Gestionare Spații Verzi cosesc și curăță spațiul verde pe bulevardul Aurel Vlaicu, în parcul Tomis II, în cartierul Tomis I sau pe malul lacului Siutghiol. Igienizarea parcurilor din municipiul Constanţa, dar și alte acțiuni de îngrijire a spațiilor verzi au loc permanent în toate zonele din oraș.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
@17,48 de ce nu faci tu petitia de care vorbesti? Ce are, acest festival cu hastagistii rezist? Nu esti decat un pupincurist psdist, care isi pierde avantajele, si acum chitai.. Festivalul produce multi bani, desteptule... Dar de unde sa stii tu??? Ca se inchide zona, este normal, dar tu, ca un porc mistret ce esti, nu stii ca mai exista si alte locuri, unde poti face plaja daca doresti. Rautatate voastra, a unora dintre noi, devine proverbiala... Daca se face... De ce se face... Daca nu se face... De ce nu se face ... Hai sictir.... Uitate in gradina ta, la buruienile tale, si dupa aceea vb.
0
0
Se curata pentru ca vine neversea si sa nu se observe lipsa de civilizatie si frecarea mentei de catre Polaris. Accesul la Modern deja este restrictionat- au pus baietii garduri peste tot desi mai sunt doua saptamani pana atunci. O luna este blocata plaja Modern pentru un festival de 3 zile: mizerie si zgomot, poluarea plajelor si apei- sper sa se initieze o petitie pentru mutarea locatiei in afara orasului. hashtag NeverseaYouAgain
0
1
Slava domnului! Atata mizerie ca in zona plajei Modern vu cred ca mai exista undeva in lume! Si cat de frumos ar putea fi in zona respectiva!
2
0
la cati directorasi si inspectorasi sunt, e cam tarziu cu curatenia, eu astept alegerile
1
0
Era si cazul. Si speram sa se intample treaba asta macar o data pe luna!!!!
1
1
Dar coborarea la plaja "trei papuci", de la "pasapoarte" nu este tot a Constantei ?
1
1
Daa au curatate aleile spre plaja Modern ca urmeaza festivalul drogatilor , altfel le curata .ulea spataru. "Multumim" fagadau pentru acesta mizerie de festival . Fagadau ai primit invitatie la nunta de la Rahova a lu Pastaie ? Du-te si vezi conditiile in care sta prietenul tau Pastaie !
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218