REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Câinii maidanezi, pericol pentru comunitate! Constănţeancă, la un pas să fie SFÂŞIATĂ de patrupede

Câinii maidanezi, pericol pentru comunitate! Constănţeancă, la un pas să fie SFÂŞIATĂ de patrupede

Replica API 15 octombrie 2016 | 00:02 356

Momente de groază pentru o tânără din Constanța! Aceasta a fost la un pas să fie linșată de o haită de câini. Evenimentul nefericit a avut loc marți, 11 octombrie a.c., în timp ce Elena se întorcea de la locul de muncă. Din fericire, a reușit să scape doar cu o sperietură zdravană. Vecinii au salvat-o!

Haitele de câini care își fac veacul pe străzile și aleile dintre blocuri în Constanța bag spaimă în locuitori. Iar cum autoritățile sunt surde la sesizările oamenilor, se înregistrează cazuri ce pot avea finaluri nefericite. Un exemplu concret s-a înregistrat marți, 14 octombrie a.c., pe Aleea Zmeurei. O tânără care se îndrepta spre casă a fost atacată de doi câini maidanezi.

“Voiam să intru în bloc, însă câinii parcă mă așteptau să mă apropii și mai mult de ei. Într-o fracțiune de secundă, m-am trezit că au tăbărât la propriu pe mine”, a povestit Elena. Din fericire, un vecin a reușit să îi sperie patrupedele! “Am țipat și la un moment dat a intervenit și un vecin care a reușit să-i îndepărteze. Noroc că am avut instinctul de a-mi proteja picioarele cu geanta, altfel poate și la ora aceasta zăceam pe un pat de spital”, a încheiat femeia.

Ce este și mai revoltător este faptul că cei doi câini, agresivi din fire, sunt hrăniți de mai mulți locatari, persoane care nu conștientizează pericolele la care sunt supuși cei care frecventează zona. O zonă la fel de periculoasă este și Piața Ovidiu. Cei care trec pe acolo sunt ajutați să traverseze zona teferi de către angajați la salubritate.

Diana NEAȚĂ

VIDEO:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102